597DKK
FØRPRIS 1.195 DKK
Spar 50 %
Udløbet
152 har købt
CosmoBody er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Smid kiloene og undgå at tage dem på igen. CosmoBody Detox-behandlingen kombinerer wrap med medicinske olier, ansigtszoneterapi og fodzoneterapi

Stimuler kroppen til vægttab

 

Journalist: Maja Grønbæk og Bettina Hansen

Fotograf: Kim Bjærre

 

"CosmoBody er en ny behandling, der garanterer vægttab," fortæller indehaver Mette Brandt. Med en speciel creme, ansigts- og zoneterapi stimuleres kroppen nemlig til at genoprette ubalancer og slippe af med for eksempel trang til sukker eller for meget mad. Der er altså tale om en behandling med udelukkende naturlige metoder og ingredienser og uden nogen særlig diæt.  

 

Jeg starter med at stikke fødderne i et dejligt fodbad, mens Mette Brandt og jeg snakker om min lidt for søde tand. Herefter bliver jeg målt seks forskellige steder på kroppen, som markeres med tusch, så de kan blive målt præcis igen bagefter. Så bliver hele kroppen penslet i en creme- og lerblanding med seks medicinske olier plus lidt ekstra olie specifikt for at sætte ind imod sukkertrangen.

 

På briksen bliver jeg oven på et varmetæppe pakket ind i plastik og tæpper, så huden kan absorbere blandingen. At ligge der kombineret med den ansigts- og zoneterapi Mette giver mig de næste 45 minutter er helt fantastisk! Ansigtszoneterapien er ens for alle, men under fødderne sætter hun specifikt ind mod ens problem.

 

Den overskydende creme bliver tørret af, og jeg hopper afslappet og med babyblød hud ned fra briksen. Jeg bliver målt igen, og selvom jeg egentlig ikke trænger til at tabe mig, er der faktisk røget nogle centimeter af rundt omkring. Jeg får et selvbehandlingsprogram med hjem, så jeg kan se, hvilke punkter i mit ansigt, jeg kan bruge 10 minutter om dagen på at stimulere for at blive sukkertrangen kvit.

 

Du vil se forandringer allerede efter første behandling, og Mette Brandt anbefaler cirka 10 behandlinger i alt. Når du har købt fem, får du den 6. gratis.

 



Max. 150 værdibevis(er) til salg

Max. 1 værdibevis(er) pr. person

Information

Se mere
  • Åbningstider:
    Man-ons: 9-17
    Tor: 12-20
    Fre: 9-17
    Lør-søn: Lukket
  • Hjemmeside: www.cosmobody.dk
  • Sig hej til Reminder:
    Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

 

Betingelser

Se mere
  • Bestil tid online på www.cosmobody.dk 
  • Max. 1 værdibevis pr. person
  • Max. 150 værdibeviser til salg
  • Afbud skal ske senest 24 timer inden aftalt tid, ellers vil dit værdibevis blive indløst uden brug af hensyn til klinikkens planlægning.
  • CosmoBody holder ferielukket i ugerne 29, 30 og 31.

Aftalepart

Se mere
CosmoBody
CVR: 34702071
Adresse
Østbanegade 45 st tv
2100

Beliggenhed

Se mere
Nørregade 41 1165 København K
Indlæser kort...

597DKK
FØRPRIS 1.195 DKK
Spar 50 %
Udløbet
152 har købt
CosmoBody er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Max. 150 værdibevis(er) til salg

Max. 1 værdibevis(er) pr. person