Elena_Radef_001.jpg
Elena_Radef_002.jpg
Elena_Radef_003.jpg
Elena_Radef_004.jpg
Elena_Radef_005.jpg

2 timers intensivt mindfulnesskursus

250,- / 500,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Styrk din ro og stabilitet med 2 timers kursus i mindfulness hos Elena Radef, der er kvinden bag flere succesfulde meditationapps til smartphone

Giv dig selv lidt kærlig opmærksomhed

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein

Fotograf: Kim Bjærre

"Hvis alle mediterede 5-10 minutter om dagen, så tror jeg vores verden ville se meget anderledes ud," siger Elena Radef. Vi bestemmer ikke altid selv, hvad der sker i vores liv, men vi bestemmer selv, hvordan vi forholder os til det, der sker. Det er kernelærdommen i den buddhistiske tradition, som mindfulness praksis er en grundlæggende del af.

Mindfulness handler om ens tilgang til livet, om rummelighed til at acceptere de ting, man ikke kan ændre og styrke til at ændre de ting, man kan.

Meditation betyder midten, og at være mindful vil sige at være i midten af sig selv. Når du er i dit centrum, kan du stå fast som et bjerg, selv når alting raser omkring dig. Sagt på en anden måde, er mindfulness at komme hjem til sig selv og finde ro dér.

Når du er hjemme i dig selv, har du nemmere ved at håndtere pressede situationer, hvilket afhjælper og forebygger stress. Du vil have lettere ved at være nærværende i nuet uden at tænke på en masse andre gøremål.

Mindfulness er nemt at praktisere. Når du er fortrolig med dine meditationer og mindfulnesteknikker, kan du lave dem, når du børster tænder, cykler, står i kø, laver mad og meget mere. De bliver en helt naturlig del af din hverdag.

Kurset består af:

- 1 times introduktion til mindfulness, hvor Elena Radef fortæller om livsfilosofien i mindfulness

- 45 minutters guidet meditation, hvor du lærer at være at være fuldt opmærksom

- 15 minutters afrunding, hvor der samles op på dagens indtryk

Vælg mellem 7 forskellige kursusdage:

- Fredag den 24/8 kl. 15-17
- Søndag den 26/8 kl. 10-12
- Mandag den 3/9 kl. 16-18
- Søndag den 23/9 kl. 10-12
- Mandag den 29/10 kl. 15-17
- Fredag den 2/11 kl. 15-17
- Torsdag den 22/11 kl. 16-18
 

Udover at afholde kurser i Mindfulness, står Elena Radef også bag en række succesfulde meditationsapplikationer til smartphones. Find dem her:

- Mindfulness meditation

- Minimeditation

- Business Meditation

- D'stress Meditation

Betingelser

 • Kan indløses fra 04.07.2012 til 23.11.2012.
 • Kurserne afholdes på PUC Uddannelsescenter Baggesensgade 9 på Nørrebro. Gå ind ad porten ved kirken, drej til højre rundt om bygningen og gå ind ad døren i hjørnet. 
 • Booking er nødvendig på tlf. 27 73 09 21 eller på mail elenaradef@email.dk.
 • Hvis du bliver forhindret i at møde op, bedes du melde afbud senest 24 timer før på tlf. 27 73 09 21 af hensyn til stedets planlægning, ellers er stedet berettiget til at indløse dit værdibevis.


Information

 • Åbningstider: Man-søn: Efter aftale
 • Hjemmeside: www.elenaradef.dk
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

Elenaradef.dk:

Jeg kan varmt anbefale Elenas yogaundervisning. Jeg tilbringer det meste af min arbejdsdag foran computeren og tør slet ikke tænke på, hvordan min (især) ryg og nakke ville have det, hvis ikke jeg blev strukket godt og grundigt igennem regelmæssigt. Men det er ikke kun bevægeapparatet, der nyder gavn af øvelserne; jeg har med tiden opdaget, hvordan den øgede styrke, smidighed og balance påvirker min psyke, min livsstil og mit helbred generelt :o)

Lotte Birger

Elenaradef.dk:

Jeg er blevet undervist af Elena i 5 år i astanga yoga. Hun er den mest dygtige og kompetente yogalærer, jeg har mødt, og jeg har dyb respekt for hendes kundskaber. Jeg er blevet opereret for en diskusprolaps og har herefter dyrket yoga. Jeg har i perioder smerter i ryggen, og Elena formår at tilpasse øvelserne, så de styrker min ryg på bedste måde. Desuden har hun undervist mig under en graviditet, hvor jeg led af bækkenløsning.

Christina Guldbech

Aftalepart

Elena Radef
CVR: 25006615

Adresse

Baggesensgade 9
2200 KBH N
 • Elena Radef
  Baggesensgade 9
  2200 København N
Vælg variation
Vælg variation