studiospa_001.JPG
studiospa_002.JPG
studiospa_003.JPG
studiospa_004.JPG
studiospa_005.JPG
studiospa_006.JPG
studiospa_007.JPG
studiospa_008.JPG

Få en opstrammende massage hos Studiospa

249,- / 499,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Få 45 minutters opstrammende massage hos Studiospa på Østerbro, der tilbyder fjernelse af cellulite og kropsmodellering ved hjælp af den nyeste teknologi

De smarteste kropsapparater finder du på Østerbrogade

Journalist: Cecilie Thorup

Fotograf: Alexander Banck-Petersen

Inde i en gård på Østerbrogade ligger Studiospa - et lille og hyggeligt sted, der ikke syner af så meget, men hvor kompetencerne og ambitionerne er helt i top.

Jeg bliver budt varmt velkommen af Edyta Majlergaard, som taler hurtigt dansk med en vidunderlig accent. ”Undskyld, jeg snakker alt for meget,” afbryder hun grinende sig selv en gang i mellem, men jeg synes kun, det er hyggeligt. Edyta interesserer sig brændende for det, hun kalder for kropsmodellerende massage: massage med de nyeste teknologier, der forsøger at afhjælpe fedtophobninger, løs hud, appelsinhud og alle de andre gener, som vi kvinder generelt kan gå og være ret trætte af. Jeg er ingen undtagelse, hvem ville da ikke gerne have lidt mere faste lår, nu når Roskilde og strand står for døren?

Edyta har hentet rigtig mange apparater hjem til sin klinik, og hun kan tilbyde alt fra vacuum-massage til elektromassage, lipodermologi og massage med sugekopper, der stimulerer blodcirkulationen. I bestemmer sammen, hvilken massage der er rigtig for dig - alt afhængig af din kropsform, og hvad du ønsker at opnå med behandlingen.

Behandlingen gør ikke ondt, men man kan sagtens mærke, hvordan apparaterne går ind og arbejder med vævet under din hud. ”20 minutter her er som tre timers fitness,” forklarer Edyta.

Teknologien er kommet langt på det her område, hvor der hele tiden opfindes nye apparater, der kan afhjælpe for eksempel appelsinhud. Men man må helst ikke tro, at behandlingerne kan gøre det hele, fortæller Edyta. Hun skælder mig da også lidt ud, da jeg tager en tår af min danskvand - kulsyre er fy-fy, hvis man vil have helt glat hud, siger hun! 

Behandlingerne går hånd i hånd med sund kost og motion, hvis man vil komme ens problemer 100 pct. til livs, men Edytas behandlinger kan være et godt supplement.

Betingelser

 • Kan indløses fra 04.07.2012 til 02.11.2012.
 • Tidsbestilling via telefon 51 88 11 53 eller på mail: edyta@studiospa.dk
 • Klinikken holder ferielukket fra d. 17.-31. juli 2012
 • Max 3 værdibeviser pr. person
 • Afbestilling skal ske 24 timer før på tlf. 51 88 11 53 ellers inddrages værdibeviset af hensyn til klinikkens planlægning.


Information

 • Åbningstider:
  Man-fre: 11-19
  Eller efter aftale
 • Hjemmeside: www.studiospa.dk
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Studiospa
CVR: 34024421

Adresse

Østerbrogade 115
Kbh Ø
 • Studiospa
  Østerbrogade 115
  2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation