creme_001.JPG
creme_002.JPG
creme_003.JPG
creme_004.JPG

Forskøn hår & krop m. økologiske beauty products

249,- / 512,-
 • 51% rabat
 • Slutter om

Få 1 velduftende, økologisk sæt med shampoo, balsam, body butter og body lotion fra kvalitetsmærket Amazon Bath & Body, der sælges hos Intouch Cosmetics

Økologisk pleje af kroppen, når det er bedst

Journalist: Cecilie Thorup

Fotograf: Alexander Banck-Petersen

Jeg er fast læser af alt, hvad der hedder beauty blogs og skønhedssider i kvindemagasiner, så jeg blev svært begejstret, da jeg fik til opgave at skulle afprøve det lækre skønhedsplejesæt fra Amazon Bath & Body. Jeg har hørt meget godt om mærket, der er bæredygtigt produceret og spækket med lækre ingredienser fra regnskoven som cupuassu, bær og olier fra palmer og nødder.

Der er 2 forskellige sæt af den lækre serie: Ét til dig, der har tendens til tørt hår og tør hud, og ét til dig, der har en normal hudtype. Begge sæt består af shampoo, balsam, body lotion og body butter, og du kan vælge imellem de to sæt, når du afhenter dine produkter hos Intouch Cosmetics.

Jeg har lidt tendens til tør hud og tog derfor produkterne til denne hudtype med hjem i tasken. Allerede da jeg åbnede flasken, vidste jeg, at jeg var fan - de har den skønneste, naturlige aroma modsat mange andre skønhedsprodukters lidt syntetiske duft. Produkterne er meget drøje i brug, og jeg synes også de pynter badeværelset med deres fine emballage, som udstråler kvalitet. 

Nu har jeg brugt hårprodukterne i et par dage, og jeg kan tydeligt mærke forskel. Ikke nok med at mit hår dufter fantastisk (som er noget af det bedste, jeg ved), det er også blevet markant blødere. Body Butter’en har jeg haft med i tasken og brugt som håndcreme, og den milde duft er hver gang blevet lagt mærke til og spurgt ind til af de andre kvindelige skribenter på redaktionen.

Betingelser

 • Kan indløses fra 05.07.2012 til 06.08.2012.
 • Produkterne skal afhentes hos Intouch Cosmetics mandage eller torsdage fra kl. 10-16 i Hostrups Have 58 på Frederiksberg
 • Medbring dit referencenummer, når du henter produkterne
 • Alle spørgsmål vedrørende produktet skal rettes til Intouch Cosmetics på info@intouchcosmetics.com eller tlf: 28200842
 • Max 200 værdibeviser til salg
 • Når du afhenter produktet kan du vælge mellem en pakke med produkter til tør hud eller en til normal hud. Der er i alt 100 pakker af hver og disse fordeles efter først til mølle-princippet ved afhentning.


Information

 • Åbningstider: Man og tor: 10-16
 • Hjemmeside: www.intouchcosmetics.com
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Intouch Cosmetics
CVR: 31847788
 • Intouch Cosmetics
  Hostrups Have 58
  1954 Frederiksberg C
Vælg variation
Vælg variation