cafesampler_001.JPG
cafesampler_002.JPG
cafesampler_003.JPG
cafesampler_004.JPG
cafesampler_005.JPG
cafesampler_006.JPG
cafesampler_007.JPG
cafesampler_008.JPG

2 saftige burgere & fritter i solen hos Café Sempher

119,- / 238,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Mæsk jer i 2 saftige burgere & fritter fra Café Sempher på Frederiksberg. Vælg ml. mexi-burgeren, okse-burgeren el. kylling-burgeren – nyd dem evt. i solen

Saftig og syndig – sådan!

Journalist: Severin Hygum

Foto: Kim Bjærre

Jeg er en af dem, der ikke har noget som helst imod mad, der stikker lidt til samvittigheden. Det gør en burger i sagens natur. Og hos Café Sempher får I to burgere, der er ligeså politisk ukorrekte, som de er velsmagende og ligetil.

Foto-Kim går i krig med mexi-burgeren, næsten før den er fotograferet. Den lokker nu også insisterende, som den står på tallerknen med en stor, glinsende bøf, guacemole, bugnende grønt og topbollen på skrå.

”Nøj, hvor er den burger god,” udbryder Kim, mens han med lys i øjnene gennemskærer en ny luns af burgeren. Imens smager jeg på den saftige kylling-burger. Mexi-burgeren er dog lidt mere mig med smæk til smagsløgene fra det friskrørte guacemole og salsa.

Café Sempher ligger i det relativt nyopførte Revykvarteret på Frederiksberg, hvor gaderne og pladserne er opkaldt efter kendte danske revystjerner. Stjernen over dem alle, Dirch Passer, har lagt navn til gaden, hvor Café Sempher er skudt op som den første café i området.

Der er blandt andet et nyskabende kulturhus med en lang række tilbud, og kvarteret ligger kun tre minutters gang fra Flintholm Station.

Kvinderne bag Café Sempher hedder Esra og Asli. Esra har gennem flere år arbejdet på sine forældres Café Two Ó Two på Amagerbrogade, men hun drømte om at åbne sit eget sted. Hun havde endda både lavet sit eget menukort og egen personalehåndbog, længe inden hun rent faktisk ejede en café.

En dag havde hendes far og Asli fundet de perfekte lokaler i Revykvarteret, og snart blev drømmen en realitet. "Vi er det første spisested i kvarteret, så vi har et forspring i forhold til mange andre caféer og restauranter, der nok snart åbner i området," fortæller Esra med et smil.

"Jeg glæder mig rigtig meget til vejret bliver lidt bedre, for så åbner vi udeserveringen på terrassen foran caféen," siger Esra.

Vi krydser fingre for godt vejr, så I kan nyde et par velsmagende burgere i sommersolens stråler.

Vælg 2 af følgende burgere:

- Okse-burgeren med hjemmelavet oksebøf, cheddarost, bacon, tomat, agurk og rødløg.

- Mexi-burgeren med hjemmelavet og krydret oksebøf, hjemmelavet guacemole, jalapeños, tomat, agurk og rødløg. 

- Kylling-burgeren med marineret kyllingebryst samt tomat, agurk og rødløg.

Velbekomme!

Betingelser

 • Kan indløses fra 04.07.2012 til 05.10.2012.
 • Tilbuddet gælder alle dage.
 • Bordbestilling påkrævet min. 1 dag i forvejen på tlf. 38 87 85 00.


Information

 • Åbningstider:
  Man-fre: 11-21
  Lør: 10-21
  Søn: 10-20
 • Hjemmeside: www.cafesempher.dk
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Café Sempher
CVR: 34044368

Adresse

Dirch Passers Allé 17
2000 FRB
 • Café Sempher
  Dirch Passers Allé 17
  2000 Frederiksberg C
Vælg variation
Vælg variation