150DKK
FØRPRIS 300 DKK
Spar 50 %
Udløbet
46 har købt
Fysioterapia er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Slip for ømme muskler med 30 min. fysioterapi i Indre By - den autoriserede fysioterapeutiske behandler Pia Lundblad har 25 års erfaring fra branchen

Professionel behandling hos Fysioterapia

 

Journalist: Cecilie Thorup & Maja Buur Bækgaard

Fotograf: Kim Bjærre

 

Jeg sidder meget foran en computerskærm på arbejdet og er derfor belastet af ømme skuldre og anspændt nakke - og jeg ved, at der er rigtig mange danskere, som har det på samme måde som mig. Er du en af dem, der har ondt i kroppen, kan en behandling hos en fysioterapeut hjælpe dig af med smerterne.

 

Pia Lundblad har netop gjort det til sit speciale at afhjælpe ømme og overbelastede muskler. Hun har en enorm viden inden for kroppens anatomi og er omhyggelig og professionel i sit arbejdet. Hun har sin egen klinik - Fysioterapia - der ligger centralt i Kompagnistræde kun få minutters gang fra Rådhudspladsen. 

 

Seriøsiteten i hendes arbejde er ikke til at tage fejl af. Pia går målrettet ind og lokaliserer smerterne og går i gang med en effektiv behandling, der skal komme problemet til livs. Det foregår delvist i en specialdesignet stol, der er særligt god til at eksponere nakke og skuldre. Efter at nakken er blevet løsnet op, og skuldrene og hovedet er blevet behandlet, afsluttes der med ledmobilisering, udspænding og en let massage. 

 

Jeg har som led i mit eget arbejde stor gavn af fysioterapi, som kan være løsningen på mange irriterende smerter i muskler og led, som jeg ikke længere behøver at leve med. En autoriseret fysioterapeut som Pia kan hurtigt og effektivt afhjælpe problemer som idrætsskader, musearme, hold i nakken, smerter i lænden og meget mere.

 

Og hvis 30 minutter ikke er nok til at komme de mere dybe skader til livs, kan Pia sammensætte et skræddersyet behandlingsforløb, der passer lige netop til dig.

 



Max. 155 værdibevis(er) til salg

Max. 1 værdibevis(er) pr. person

Information

Se mere
  • Åbningstider: Man-fre: 11-15
  • Hjemmeside:  www.fysioterapia.dk
  • Sig hej til Reminder:
    Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Betingelser

Se mere
  • Booking er nødvendig online på www.fysioterapia.dk eller telefonisk på 33 93 66 00 
  • Der kan kun bookes tid på hverdage i tidsrummet 11-15
  • Afbud skal ske minimum 24 timer forinden, ellers inddrages værdibeviset
  • Max. 155 værdibeviser til salg.
  • Max. 1 værdibevis pr. person

Aftalepart

Se mere
Fysioterapia
CVR: 13655642

Beliggenhed

Se mere
Kompagnistræde 7 1208 København K
Indlæser kort...

150DKK
FØRPRIS 300 DKK
Spar 50 %
Udløbet
46 har købt
Fysioterapia er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Max. 155 værdibevis(er) til salg

Max. 1 værdibevis(er) pr. person