137DKK
FØRPRIS 275 DKK
Spar 50 %
Udløbet
468 har købt
You've Got Nails er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Få smukke sommernegle med en lak, der holder. Med en Shellac-behandling får du flotte negle på 45 min. - og der er masser af farver at vælge imellem

Gå verden i møde med smukke negle

 

Journalist: Maja Grønbæk

 

Nu er det slut med neglelak, der ridser eller ikke når at tørre, inden du skal ud ad døren. Med en Shellac-neglebehandling får du lagt en farve, der holder i mindst 14 dage uden at krakelere, ridse eller skalle af. Lige fra du forlader salonen, er lakken 100% tør og holdbar, og du skal ikke bekymre dig om at passe på og beskytte neglene.

 

Behandlingen begynder med en klargøring af neglene, hvor neglebåndene plejes. Herefter er det bare at vælge mellem en af de mange, flotte farver, som bliver påført og hærdet, inden du går ud af døren igen. Du kan selv fjerne lakken med vatrondeller fugtet i acetone, som lægges om neglen med sølvpapir udenom i ti minutter. Herefter kan lakken skrabes af med en rosenpind. Du kan også komme tilbage til salonen og få lakken af for 75 kr.

 

En af forskellene på almindelig lak og Shellac er den tid, som de tager om at hærde. Hvor en almindelig lak kan tage op til 24 timer, sker det meget hurtigere med Shellac - takket være en særlig UV-teknik, hvor lakken hærdes. Du får altså hurtigt farverige, smukke og stærke negle. Desuden indeholder Shellac ikke giftstoffer som formaldehyd og toulen og er dermed mere allergivenlig end almindelig lak.

 

Lakken vandt i 2011 prisen for "Årets innovation" ved Danish Beauty Awards for sine egenskaber og kan bedst beskrives som en fusion mellem lakkens nemme påføring og geléens holdbarhed. Shellac er da også set på fingerspidserne af kendisser som Stine fra Alphabeat, Medina og Saseline, og nu har du chancen for at gøre dem skønhedstricket efter hos You've Got Nails på Frederiksberg - og bus 14 og 15 kører endda lige til døren. 

 

Ifm. behandlingen kan du tilkøbe en Quick-manicure med 10% rabat. 

 



Max. 2 værdibevis(er) pr. person

Information

Se mere
  • Åbningstider:
    Fredag: 9-20
    Eller efter aftale
  • Hjemmeside: www.youvegotnails.dk
  • Sig hej til Reminder:
    Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

 

Betingelser

Se mere
  • Max. 2 værdibeviser pr. person
  • Tilbuddet gælder ikke franske negle
  • Book tid online på  www.youvegotnails.dk
  • Du kan tilkøbe en Quick-manicure med 10 % rabat
  • Afbud min. 24 timer før. Ved udeblivelse indløses værdibeviset

Aftalepart

Se mere
You've Got Nails
CVR: 34014655
Adresse
Henrik Steffensvej 6, kld
1866

Beliggenhed

Se mere
Henrik Steffensvej 6, kld. 1866 Frederiksberg C
Indlæser kort...

137DKK
FØRPRIS 275 DKK
Spar 50 %
Udløbet
468 har købt
You've Got Nails er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Max. 2 værdibevis(er) pr. person