SimonKynde_001.jpg
SimonKynde_002.jpg
SimonKynde_003.jpg
SimonKynde_004.jpg
SimonKynde_005.jpg
SimonKynde_006.jpg
SimonKynde_007.jpg
SimonKynde_008.jpg
SimonKynde_009.jpg

Dameklip inkl. kur af frisørtalentet Simon Kynde

374,- / 748,-
Udsolgt
 • 50% rabat
 • Slutter om

Forkæl dit hår med en topprofessionel dameklip inkl. kur udført af Simon Kynde – det tidligere Gun-Britt-spottede frisørtalent

Because you're worth it

Journalist: Sabina Marie Elton

Fotograf: Kim Bjærre

Navnet er Simon Kynde. Han er 22 år, har allerede 7 års erfaring og er blevet spottet af selveste Gun-Britt. Simon Kyndes karriere har fået en kometstart, og hans fremtid tegner til at blive en af de mest funklende inden for dansk hårmode.

For Simon Kynde er dygtig. Så dygtig, at han allerede nu underviser andre frisører i faget og har adskillige modeshows samt tv-optrædener på CV’et. Og som passioneret frisørtalent sørger han for at holde sig i toptunet topform ved bl.a. flere gange årligt at flyve til Saisoons superkurser i London for at dygtiggøre sig og holde sig på skarp forkant med hårmoden. Han hviler ikke på laurbærbladene. For som Simon siger, må man ”omgås de bedste for at blive den bedste”.

Når Simon ikke er på farten, er han at finde i sin lille hyggelige salon i Ryesgade på Indre Nørrebro. Her gearer Simon helt ned, mens han gør en dyd ud af, at kunden føler sig i centrum. At al fokus er på kunden er nemlig en forudsætning for, at Simon kan skabe det allerbedste resultat. Og kun det allerbedste er godt nok. Som kunde hos Simon Kynde får du altså ikke bare topprofessionel klipning og kur – hos Kynde får du kyndig forkælelse i topklasse, som vi kalder det her på redaktionen.

Du får:

- En klipning

- En kur af mærket KMS. Kuren er velegnet til alle hårtyper, men er perfekt til reparation og genopbygning af skadet hår. Den styrker, fugter og genopretter glansen i håret efter kun én gangs brug. 

- 10 % rabat på eventuelt køb af KMS produkter. 

Betingelser

 • Kan indløses fra 03.07.2012 til 15.10.2012.
 • Max. 200 værdibeviser til salg
 • Max. 1 værdibevis pr. person
 • 20 % på andre behandlinger i forbindelse med tilbuddet (ønske om farvning oplyses ved tidsbestilling). Tidsbestilling via telefon 60 24 40 40 (ikke online booking).


Information

 • Åbningstider:
  Tir + tor: 11-19
  Ons + fre: 10-17
  Lør: 10-14
 • Hjemmeside: www.simonkynde.dk
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Frisør Simon Kynde
CVR: 33180330
 • Frisør Simon Kynde
  Ryesgade 1
  2200 Kbh N
Vælg variation
Vælg variation