clairvoyance_001.JPG
clairvoyance_002.JPG
clairvoyance_003.JPG
clairvoyance_004.JPG

30 minutters clairvoyance hos Jette Lilholm

199,- / 500,-
 • 60% rabat
 • Slutter om

Få 30 min. clairvoyance hos kyndige Jette Lilholm på Christianshavn. Hun fornemmer dine inderste tanker og læser dig som en åben bog. Er du nysgerrig?

”Hvorfor forstod jeg ikke det før?”

Journalist: Cecilie Wendt Kofoed

Fotograf: Alexander Banch-Petersen

Jeg ankommer til Christians Havns Torv en kølig sommereftermiddag. Jette byder mig velkommen med sit kærlige væsen, flotte røde hår og varme smil. Lokalerne er rare med levende lys, behagelig baggrundsmusik og en masse farverige nipsting, der er med til at give stedet en upåklagelig charme. 

”Clairvoyance og klarsyn afgiver informationer, der både peger på vores stærke sider, men også åbenbarer vores blinde pletter,” fortæller Jette Lilholm mig, da jeg spørger hende, hvad clairvoyance helt præcist er. 

Den 30 minutters session foregår som en dialog, hvor det primært er Jette, der ’læser’ mig, og mig der supplerer. Vi snakker om de problemstillinger, jeg render og tumler med i hverdagen, og ud fra sine evner forsøger Jette at bryde mine negative vanemønstre.

Vi sætter os ned i to behagelige stole i ét af de lyse lokalers hjørne. Jette fortæller, at hendes første fornemmelse om mig var, at der var ’fart over feltet’, at jeg var i gang med en uddannelse, og at jeg havde mit arbejde ved siden af. Lidt efter fortæller hun storsmilende, at jeg er en empatisk perfektionist, at jeg har evnen til at have tusind bolde i luften samtidig, men at jeg hurtigt opnår følelsen af kedsomhed og rastløshed og derfor vil rykke videre til nye projekter og udfordringer. Hun rammer spot on.

Hele sessionen igennem fortsætter det varme menneske med at læse mig som en åben bog. Hun fortæller mig om de mennesker, der betyder noget for mig og om alle de drømme, jeg har haft, men aldrig rigtig været klar over. 

Det største klarsyn er, da hun siger, at jeg med tiden vil forstå, at jeg aldrig slår mig til ro. At jeg aldrig bliver forstadshustru eller husmor, men at jeg vil lære at acceptere mig selv, som jeg er. Tusind kilo bliver lettet fra mine skuldre og jeg sidder tilbage med sådan en ”Hvorfor forstod jeg ikke det før?”-følelse, for jeg har jo altid godt vidst alle disse ting. Sådan er jeg jo bare.

Jette er virkelig intuitivt dygtig, men hun har også en lang række uddannelser og uddybende kurser bag sig. Hun er blandt andet uddannet ved Clairvoyance- og medieuddannelsen ved Center for Spiritualitet, og så er hun Back terapeut. Du kan læse hendes flotte CV her (indsæt link: http://www.jette-lilholm.dk/kontakt/).

30 minutters klarsyn hos Jette Lilholm giver dig virkelig et klarere syn – på dig selv og på fremtiden. Prøv det!

Betingelser

 • Kan indløses fra 02.07.2012 til 11.10.2012.
 • Det er også muligt at bestille en session, som foregår via telefonen.
 • Bestil tid på tlf. 24 48 78 48. Oplys Downtown referencenummer ved booking.
 • Afbestilling skal ske senest 24 timer før, ellers indløses værdibeviset uden brug.
 • Bemærk: Der står ”Hanne Bay” over døren og på dørtelefonen.
 • Max 2 værdibeviser per person.


Information

 • Åbningstider: Efter aftale.
 • Hjemmeside: www.jette-lilholm.dk
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

“Jeg har brugt Jette til at guide mig igennem personlige udfordringer hvor hun var været fantastisk præcis til at identificere problemets kerne og hvilke muligheder der ligger foran. Uden på forhånd at være "skråsikker" har Jette præciseret hvordan man kan komme videre. Jette bruger en god kombination af klarsyn og sund fornuft og virker nærmest som en sparringspartner, hvor man selv er med i processen. Og så er hun altid parat til at hjælpe efterfølgende. For alle som kommer i en situation der kan virke uoverskuelig vil jeg på det kraftigste anbefale Jette til råd og vejledning.”

”Jeg har flere gange haft en super oplevelse med Jette, både med kortoplægning og med clairvoyance. Hun har en fantastisk og præcis beskrivelse af situationer og muligheder i ens liv, og jeg vil uden tvivl gøre brug af hendes store talent igen og igen.”

”En meget mærkelig følelse at sidde med et fuldstændigt fremmed menneske, som uden forudgående kendskab til en kan se hændelser og fortælle, hvordan man kan arbejde mod et bedre liv. Den oplevelse havde jeg sommeren 2007, da Jette læste mine kort. En fuldstændig præcis og empatisk oplevelse. Jette har en meget livsklog og kærlig måde at fortolke kortene, og jeg følte i den grad, at jeg havde fået nogle gode råd. Tror faktisk, det er første gang, jeg har følt, at det ikke var spild af penge og tid”

(Alle anmeldelser er enten set i Jettes egen brochure eller på hendes hjemmeside: jette-lilholm.dk)

Aftalepart

Jette Lilholm
CVR: 31339979

Adresse

Mariendalsvej 60 2000 Frederiksberg
2000 Frederiksberg
 • Jette Lilholm
  Dronningensgade 48,2 tv
  1420 København
Vælg variation
Vælg variation