bella_001.JPG
bella_002.JPG
bella_003.jpg
bella_004.jpg
bella_005.jpg
bella_006.jpg
bella_008.jpg

Få forårsfriske lokker med herreklip inklusiv hårvask

199,- / 400,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Få sommerfriske lokker med herreklip inklusiv hårvask hos Salon Bella på Strandboulevarden på Østerbro

Caribisk klip på Østerbro

Journalist: Mads-Emil Wivel

Fotograf: Kim Bjærre

”Bare sæt dig til rette, så kommer jeg og vasker dit hår,” siger Jazara venligt, da jeg besøger hendes nyåbnede klinik på Strandboulevarden. Efter hårvasken sætter jeg mig i frisørstolen og får øje på det nye nummer af Kig Ind, der lokker med ”Mode, glam og gossip. Til DIG fra Hollywood”. Mens jeg bliver opdateret med seneste sladder om Rihanna og Brangelina, henter Jazara en varm kop kaffe til mig og går i gang med at studse mit hår i siderne og nakken.

Da sladderbladet er læst, spørger jeg hende om, hvordan det har været at rejse helt fra solrige Cuba til kølige København. ”Jeg savner varmen, familien og naturen på Cuba, men jeg elsker menneskerne, luften og demokratiet i Danmark,” fortæller Jazara, der flyttede til København for et par år siden for at bo med sin danske mand.

Her har hun arbejdet i saloner både på Amager og Østerbro, men har i foråret åbnet sit eget sted, hvor hun selv kan bestemme indretning, produktudvalg og graden af kundeservice. ”Jeg kan godt lide at give mine kunder masser af tid og opmærksomhed. Det skyldes nok mit cubanske temperament – i Caribien betyder et kvarter fra eller til ikke det helt store,” griner Jazara.

Da mit hår er færdig-kortklippet i sider og nakke, meddeler jeg, at det bare skal være strithårskort på toppen, som det plejer. ”Jeg synes godt det må være lidt længere – det tror jeg vil være pænt til dig,” argumenterer Jazara venligt. Vores fotograf nikker anderkendende til hendes forslag, og de får deres vilje. Derfor får jeg nu positive tilkendegivelser fra venner, kollegaer og kæreste, der vender tommelfingeren opad til mit nye lidt-længere-hår.

Betingelser

 • Kan indløses fra 02.07.2012 til 30.09.2012.
 • Tidsbestilling er påkrævet over mail salonbella@hotmail.com eller telefon 53 13 20 10.
 • 
Afbud skal meldes 24 timers forinden, ellers mister du dit værdibevis.

 • Max. 310 værdibeviser til salg.

 • Max. 1 værdibevis per person.


Information

 • Åbningstider:
  Man-fre 10-18
  
Lørdag 10-16
  
Søn: Lukket
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Salon Bella
CVR: 34541450
 • Salon Bella
  Strandboulevarden 61
  2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation