AgeLiftingMaleneValiant_001.JPG
AgeLiftingMaleneValiant_003.JPG
AgeLiftingMaleneValiant_004.JPG
AgeLiftingMaleneValiant_005.JPG
AgeLiftingMaleneValiant_006.JPG
AgeLiftingMaleneValiant_008.JPG

Få yngre hud med 1 times Age-Lifting

319,- / 800,-
 • 60% rabat
 • Slutter om

Få bugt med ældningstegn i ansigt og på krop med 1 times Age-Lifting. Behandlingen regenererer cellerne og fjerner blokader, så du ser friskere og yngre ud

Foryng dit ansigt og krop uden brug af kemiske cremer eller kirurgi 

Journalist: Cecilie Thorup & Sabina Hanford

Fotograf: Kim Bjærre

Kender du de dage, hvor du vågner, og det hele bare synes at hænge lidt mere, end det plejer? Sådan en morgen havde jeg i dag, og derfor glædede jeg til at skulle ud til Malene Valiant, som jeg har hørt skulle give den mest fantastiske Age-Lifting-behandling, der lover fornyet glød og vitalitet. 

Malene Valiant byder mig inden for i hendes hyggelige klinik på Mariendalsvej på Frederiksberg, hvor hun fortæller om den Age-Lifting-behandling, der foregår helt uden cremer, kirurgi og nåle.  Behandlingen går ind og genskaber hudens naturlige energier, og ved at aktivere dine cellers grundenergi bliver hele dit system lettere, og dine muskler begynder at slappe af, så din hud kan regenere sig. Gennem en kombination af målrettede frekvenser og energiske strømninger bliver blodtilførelsen øget, og cellernes vitalitet bliver ligeledes forøget. På den måde vil dine celler naturligt genoptage deres oprindelige struktur - altså en strammere og mere yngre hud! 

Malene Valiant har mange års erfaring som behandler, og anser hvert eneste menneske unikt med kæmpe potentialer for udvikling, glæde og skønhed. Empati, omsorg og hjerterum samt en videnskabelig mastergrad i integreret sundhed og homøopati, danner rammen om alle sessioner og behandlinger.

Age-Lifting er en del af Access Consciousness-systemet og kan bruges af alle. Du kan også sagtens modtage andre behandlingsformer samtidig med, da det ikke modvirker virkningen af medicin eller anden terapi.

Da jeg går derfra, kan jeg tydeligt se, at mit ansigt har fået en dybere glød, og at jeg stråler med en yngre vitalitet. Malene Valiant fortæller mig dog, at det ofte kræver lidt flere behandlinger, før man kan se tydeligt forskel med hensyn til reducering af slaphed og rynker. Derfor giver Downtown dig nu mulighed for at købe to værdibeviser, så du kan komme i gang med et forløb, hvor målet hedder: En yngre, gladere og mere spændstig dig. 

Betingelser

 • Kan indløses fra 02.07.2012 til 01.09.2012.
 • Bestil tid online på malenevaliant.dk eller på tlf.: 61 28 16 55
 • Max 2 værdibeviser pr. person
 • Max 140 værdibeviser til salg


Information

 • Åbningstider efter aftale. 
 • www.malenevaliant.dk
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Malene Valiant
CVR: 0

Adresse

Mariendalsvej 60
Frederiksberg C
 • Malene Valiant
  Klinikken på Mariendalsvej
  Mariendalsvej 60
  2000 Frederiksberg
Vælg variation
Vælg variation