319DKK
FØRPRIS 800 DKK
Spar 60 %
Udløbet
52 har købt
Malene Valiant er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Få bugt med ældningstegn i ansigt og på krop med 1 times Age-Lifting. Behandlingen regenererer cellerne og fjerner blokader, så du ser friskere og yngre ud

Foryng dit ansigt og krop uden brug af kemiske cremer eller kirurgi 

 

Journalist: Cecilie Thorup & Sabina Hanford

Fotograf: Kim Bjærre

 

Kender du de dage, hvor du vågner, og det hele bare synes at hænge lidt mere, end det plejer? Sådan en morgen havde jeg i dag, og derfor glædede jeg til at skulle ud til Malene Valiant, som jeg har hørt skulle give den mest fantastiske Age-Lifting-behandling, der lover fornyet glød og vitalitet. 

 

Malene Valiant byder mig inden for i hendes hyggelige klinik på Mariendalsvej på Frederiksberg, hvor hun fortæller om den Age-Lifting-behandling, der foregår helt uden cremer, kirurgi og nåle.  Behandlingen går ind og genskaber hudens naturlige energier, og ved at aktivere dine cellers grundenergi bliver hele dit system lettere, og dine muskler begynder at slappe af, så din hud kan regenere sig. Gennem en kombination af målrettede frekvenser og energiske strømninger bliver blodtilførelsen øget, og cellernes vitalitet bliver ligeledes forøget. På den måde vil dine celler naturligt genoptage deres oprindelige struktur - altså en strammere og mere yngre hud! 

 

Malene Valiant har mange års erfaring som behandler, og anser hvert eneste menneske unikt med kæmpe potentialer for udvikling, glæde og skønhed. Empati, omsorg og hjerterum samt en videnskabelig mastergrad i integreret sundhed og homøopati, danner rammen om alle sessioner og behandlinger.

 

Age-Lifting er en del af Access Consciousness-systemet og kan bruges af alle. Du kan også sagtens modtage andre behandlingsformer samtidig med, da det ikke modvirker virkningen af medicin eller anden terapi.

 

Da jeg går derfra, kan jeg tydeligt se, at mit ansigt har fået en dybere glød, og at jeg stråler med en yngre vitalitet. Malene Valiant fortæller mig dog, at det ofte kræver lidt flere behandlinger, før man kan se tydeligt forskel med hensyn til reducering af slaphed og rynker. Derfor giver Downtown dig nu mulighed for at købe to værdibeviser, så du kan komme i gang med et forløb, hvor målet hedder: En yngre, gladere og mere spændstig dig. 

 



Max. 140 værdibevis(er) til salg

Max. 2 værdibevis(er) pr. person

Information

Se mere
  • Åbningstider efter aftale. 
  • www.malenevaliant.dk
  • Sig hej til Reminder:
    Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Betingelser

Se mere
  • Bestil tid online på malenevaliant.dk eller på tlf.: 61 28 16 55
  • Max 2 værdibeviser pr. person
  • Max 140 værdibeviser til salg

Aftalepart

Se mere
Malene Valiant
CVR: 0
Adresse
Mariendalsvej 60

Beliggenhed

Se mere
Klinikken på Mariendalsvej Mariendalsvej 60 2000 Frederiksberg
Indlæser kort...

319DKK
FØRPRIS 800 DKK
Spar 60 %
Udløbet
52 har købt
Malene Valiant er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Max. 140 værdibevis(er) til salg

Max. 2 værdibevis(er) pr. person