Snappy_001.jpg
Snappy_002.jpg
Snappy_003.jpg
Snappy_004.jpg
Snappy_005.jpg

Fotosession & 2 redigerede fotos hos Snappy Photo

399,- / 800,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Smil til fotografen! Kom i studiet hos Snappy Photo på Østerbro og få 2 færdigredigerede, digitale fotografier af dig selv, kæresten eller familien

I glas og ramme med Snappy Photo

Journalist: Rose Maria Værnet

Kunne du tænke dig et topprofessionelt portrætfoto? Drømmer din hund om at lege model for en dag? Vil du have foreviget dig gravide mave, kærligheden til din kæreste eller din kære familie, som den ser ud i sommeren 2012? Eller er det din guldklump, du vil have på væggen? Snappy Photo tilbyder nu en professionel fotosession til dig, der gerne vil have et unikt billede af dig selv eller dine kære. Med dagens tilbud må I være op til fire personer på billedet.

Efter at have arbejdet med modefotografi i Paris, Berlin og København har fotografen bag Snappy Photo på Østerbro valgt at bruge sin tillidsvækkende person, forkærlighed for små og professionelle fotografiske kompetencer til at stille skarpt på børn og familier. Også voksne singler og par kan hun dog fange fra deres smukkeste vinkel på et helt personligt fotografi. 

Din personlige fotosession

Din fotosession varer op til en time og foregår i hendes professionelle hjemmestudie på Nygaardsvej. Du skal bare have tiden, så Snappy Photo det professionelle håndelag. Inden der skydes løs, kan du tale med fotografen om, hvad hensigten med dit personlige fotografi er, og hun vejleder dig gerne i påklædning, farvesammensætninger og baggrundsfarve. Du kan vælge mellem hvid, sort, grå eller himmelblå. 

Under photoshootet guider hun dig tålmodigt igennem forskellige poseringer og alternative vinkler med sit æstetiske blik. Når hun har blitzet for sidste gang, vil hun nemlig gerne vide sig sikker på, at du er tilfreds med resultatet.

Sammen med Snappy Photo udvælger du slutteligt to billeder, som du får efterbehandlet med retouchering, der får dig til at se perfekt ud. Cirka en uge efter din fotosession får du fotografierne i høj kvalitet og digitalt format via mail eller Dropbox. Fotografierne er så lige til at downloade, sende til print og få sat i glas og ramme. Hvis du ønsker flere fotografier end de to, der følger med i tilbuddet, kan du tilkøbe dem til en pris på 100 kroner per billede.

Betingelser

 • Kan indløses fra 01.07.2012 til 01.09.2012.
 • Tilbuddet gælder op til 1 times fotosession og 2 efterbehandlede fotografier, som du får digitalt til download. I kan være max fire personer på billedet og vælge mellem baggrundsfarverne hvid, sort, grå og himmelblå. Der tales engelsk, fransk, tysk og en del dansk i Snappy Photo.
 • Book tid på tlf. 60 32 91 97 og oplys Downtown-referencenummer. Afbud skal ske minimum 24 timer forinden. Ved udeblivelse indløses værdibeviset.
 • Max. 200 værdibeviser til salg.


Information

 • Åbent efter aftale.
 • www.snappyphoto.dk
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Snappy Photo
CVR: 33787596

Adresse

10 Raadmandsgade , stuen, baghuset
2200 kbh n
 • Snappy Photo
  Nygaardsvej 63, 2.th
  2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation