350DKK
FØRPRIS 700 DKK
Spar 50 %
Udløbet
340 har købt
Bindia er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

5-retters menu for 2 hos anmelderroste Bindia! I får bl.a. 2 hovedretter med tilbehør, papadums, salater, suppe samt dessert, kaffe eller mango-lassi

Østerbros indiske himmerige

 

Journalist: Severin Hygum

Fotograf: Kim Bjærre

 

Er I også til det indiske køkkens varmespredende intensitet, velkrydrede curries og lækre råvarer? Så skal I tage til Trianglen på Østerbro. Her serverer Bindia nordindiske retter på et niveau eller to over gennemsnittet. ”Det er simpelt. Vi bruger gode råvarer og har de bedste kokke, som laver alt selv,” lyder det fra Amer Suleman, som står bag Bindia-konceptet.

 

Jeg har en forkærlighed for det indiske køkken. Det byder nemlig blandt andet på mere smag og intensitet, end de fleste andre køkkener kan bryste sig af. En af hemmelighederne bag det indiske køkkens velsmag er de såkaldte curries, der danner grundlaget for mange af retterne. I Bindias køkken spiller de forskellige curries også en stor rolle.

 

”Vores curries laves med stor opmærksomhed på råvarerne og de bedste sammensætninger. Det er vores curries, der giver hver ret sin unikke smag – og så er retterne faktisk også ret sunde, blandt andet på grund af krydderiernes mange forskellige positive virkninger,” forklarer Amer.

 

Det nordindiske køkken gør desuden brug af mælkeprodukter på flere geniale måder, hvor yoghurt er min store favorit. Det næsten uundværlige yoghurt-tilbehør raita giver eksempelvis stort set alle curries friskhed og syrligt modspil. Tungen der har fået rigeligt chili, kan også lindres med raita. En anden chili-brandslukker er den meget forfriskende og sommereksotiske mango-lassi, der med sin dessertagtige kombination af blendet mango og yoghurt også kraftigt kan anbefales.

 

Glæd jer til: 

 

- Appetizer: 4 papadums med 6 chutneys

- Forret: 2 stk. Indian Salad

- Første ret: 2 stk. indisk suppe på årstidens grønt

- Hovedretter: Butter Chicken & Lamb Methi

- Tilbehør: Pilaoo ris, naan-brød og raita-yoghurt ad libitum

- Vælg mellem: Dessert, indisk kaffe, indisk te, frisk frugt eller mango-lassi (frit valg, 1 stk. pr. person)

 



Max. 25 værdibevis(er) pr. person

Information

Se mere
  • Hjemmeside: www.bindia.dk
  • Sig hej til Reminder:
    Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

 

Betingelser

Se mere
  • Tilbuddet er for 2 personer og gælder kun til restauranten på Blegdamsvej 130.
  • Tilbuddet kan ikke benyttes uden forudgående bordbestilling.
  • Bestil bord mindst 24 timer i forvejen på på www.bindia.dk (klik ’book a table’ og udfyld felterne med referencenummeret under ’Comments’).
  • Bindia tager forbehold for fuldt bookede dage.
  • Evt. afbestilling skal ske mindst 24 timer forinden, ellers inddrages værdibeviset af hensyn til restaurantens planlægning.

Aftalepart

Se mere
Bindia
CVR: 10132525
Adresse
Kystpromenaden 2

Beliggenhed

Se mere
Blegdamsvej 130 2100 Kbh. Ø
Indlæser kort...

350DKK
FØRPRIS 700 DKK
Spar 50 %
Udløbet
340 har købt
Bindia er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Max. 25 værdibevis(er) pr. person