179DKK
FØRPRIS 360 DKK
Spar 50 %
Udløbet
56 har købt
San Pellegrino er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Hent 12 eksklusive San Pellegrino med eller uden bobler på glasflasker á 75 cl. Du får også 1 smagsprøve på deres sodavand med fx grape el. blodappelsin

Vi er store fans af mineralvand fra San Pellegrino

 

Journalist: Severin Hygum

 

God mad, vin og en lækker mineralvand hører sammen som forår og kådhed. Du kan vælge mellem San Pellegrino med brus eller Acqua Panna uden brus, og du får en kasse med 12 stk. à 75 cl. samt en smagsprøve på én af fire lækre sodavand. Sodavanden er kendt for et højt frugtindhold og lavt sukkerhold med en helt unik smag. Glæd dig til gourmet-bobler på bordet!

 

Der er masser af gode grunde til at drikke rigeligt med vand. Du får en smukkere hud, vand er godt for kroppen, og det giver ekstra energi. Og ja, så står en god mineralvand bare rigtig godt til et veltempereret glas rødvin. Og med lækre, dugfriske glasflasker i køleskabet, bliver det ikke lettere.

 

Italienske San Pellegrino er elsket verden over. De har navn efter den lille by San Pellegrino i bjergene i det nordlige Milano. Den udspringer fra en 400 meter dyb aquifer i bunden af en dolomite-klippe, blandt kalk og vulkanske sten. 

 

Det giver vandet et højt mineralindhold og en bemærkelsesværdig høj mængde af sulfater, hvilket gør den til en af de få ægte akaliske vandtyper. Sammensætningen blev undersøgt allerede i 1778, og vandet har ikke ændret sin komposition siden da, trods vor tids forurening.

 

Bonusinfo: Det siges, at Leonardo da Vinci var den første kendis, der tabte sit hjerte til denne vand. Nu er det din og vennernes tur.

 



Max. 25 værdibevis(er) pr. person

Information

Se mere

 

  • Åbningstider:
    Man-tor: 15-18
    Fre: 15-17
  • Sig hej til Reminder:
    Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

 

Betingelser

Se mere
  • Vælg mellem 1 kasse San Pellegrino eller 1 kasse Acqua Panna, når du køber her på Downtown. Indholdet i de enkelte kasser kan ikke mixes, men man kan godt købe flere forskellige kasser. Når du henter din kasse, får du også 1 stk. sodavand med fra San Pellegrino.
  • Du kan afhente dine vand fra onsdag den 4. juli 2012 hos Downtown Drop Point, Trommesalen 7, st., 1614 København V, man-tor 15-18 og fre 15-17.

Aftalepart

Se mere
San Pellegrino
CVR: 32890008

Beliggenhed

Se mere
Downtown Butikken Trommesalen 7, stuen 1614 København V.
Indlæser kort...

179DKK
FØRPRIS 360 DKK
Spar 50 %
Udløbet
56 har købt
San Pellegrino er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Max. 25 værdibevis(er) pr. person