Vitanova_001.jpg
Vitanova_002.jpg
Vitanova_003.jpg
Vitanova_004.jpg
Vitanova_005.jpg
Vitanova_006.jpg

Hvor længe kan du vente? Få lavet 1 fertilitetstest

895,- / 2.100,-
 • 57% rabat
 • Slutter om

Hvor længe kan du vente? Få 1 fertilitetstest inklusiv blodprøve, samtale og scanning hos den jordemoder-ejede privatklinik Vitanova i Indre By

Hvor længe kan du vente?

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein

Fotograf: Kim Bjærre

I en stor herskabslejlighed i hjertet af Københavns gamle bydel ligger privatklinikken Vitanova med udsigt til Københavns kanal. Jordemoder Sofie Kyed Bugge tager imod mig i venteværelset. Med et fast håndtryk byder hun mig velkommen og viser mig rundt i klinikken. Vi følger det elegante sildebensparketgulv rundt i lejligheden til hvileværelser, scanningslokale, behandlerrum, laboratorium og samtalerum.

De herskabelige omgivelser skaber en tryg stemning, og Sofie Kyed Bugge fortæller detaljeret om fertilitetstesten: 

”Første møde tager typisk 10 til 15 minutter. Her får du taget en AMH-blodprøve, som sendes til analyse, og vi aftaler, hvornår vi skal mødes igen. Det vil almindeligvis være efter 3 uger.”

Andet møde tager typisk 45-50 minutter. Her får du svar på din blodprøve, som er udtryk for dine ægreserver, og lægen foretager en vaginalscanning, som viser dine æg og æggestokkes tilstand. Efter undersøgelsen får du kyndig vejledning i forhold til din situation og rådgivning om dine muligheder.

Du får svar på, hvornår det er sidste udkald for dig at få børn og svar på spørgsmål som: ”Kan jeg blive kunstigt befrugtet, hvis jeg ikke har en mand? Hvordan er det at få et donorbarn? Skal man vælge anonym eller kendt donor? Bør jeg vælge insemination eller IVF-behandling? Kan man gemme donorsæd til søskende-børn og meget mere?” 

Som single kvinde i 30’erne rammer frugtbarhedsspørgsmålet mig på mit aller blødeste punkt. Hvor længe kan jeg vente på min drømmemand, hvis jeg gerne vil have børn? Hvis jeg ikke finder ham, vil jeg så alligevel have børn? Hvornår er det sidste udkald for mig? Alt det kan jordemødrene på Vitanova hjælpe mig med. De er specialiseret i at tage sig trygt af både dine og mine graviditetsønsker - hvad enten vi er i et parforhold eller ej.

*Fertilitetsundersøgelsen gælder også mænd. Her laver manden en sædprøve, som analyseres af klinikkens bioanalytikere, hvorefter han får vejledning og rådgivning af en af en af klinikkens jordmødre.

Betingelser

 • Kan indløses fra 01.07.2012 til 29.09.2012.
 • Tilbuddet gælder både mænd og kvinder.
 • Tidsbestilling er nødvendig på tlf. 33 33 71 01.
 • Hvis du bliver forhindret i at møde op, bedes du melde afbud senest 24 timer før på tlf. 27 73 09 21 af hensyn til klinikkens planlægning, ellers er klinikken berettiget til at indløse dit værdibevis. 
 • Max 150 værdibeviser til salg.


Information

 • Åbningstider:
  Man-fre: 8-16
  Lør, søn & helligdage: 8-13
 • Hjemmeside: www.vitanova.dk
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Vitanova fertilitetsklinik
CVR: 32275400
 • Vitanova fertilitetsklinik
  Vester Voldgade 106, 3 sal
  1552 København V
Vælg variation
Vælg variation