249DKK
FØRPRIS 506 DKK
Spar 51 %
Udløbet
49 har købt
Beauty Akademiet A/S er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Få 1 rensecreme & 1 ansigtscreme fra det anerkendte mærke Guinot - en professionel hudplejeserie, der bliver benyttet på skønhedsklinikker verden over!

Fugtgivende pleje fra verdensberømt mærke

 

Journalist: Cecilie Thorup

Fotograf: Alexander Banck-Petersen

 

Hvis du ikke har hørt om det franske skønshedsmærke Guinot endnu, er det på tide! Mærket er førende indenfor hudpleje - i USA bliver mærket solgt og benyttet hos over 1000 forskellige spasteder og saloner, og i Danmark er det over 45 steder. Nu kan du få fat i to fugtgivende produkter til ansigtet, så du kan mærke på egen hånd, hvordan din hud bliver totalt gennemfugtet.

 

Jeg havde selv aldrig hørt om mærket før, men blev hurtigt overbevist, da jeg fik produkterne med hjem i hånden. De har en diskret, men utrolig eksklusiv duft, der straks giver associationer til luksus og kvalitet. Både cremen og ansigtsvasken er meget drøj i brug, og gør din hud virkelig blød. Hvis du har lidt sart hud ligesom mig, kender du sikkert følelsen, at ansigtet ’strammer’ efter vask. Den følelse undgår du med de her produkter, tværtimod får du følelsen af et blødt og velplejet ansigt. 

 

Rensecremen (150 ml.) er meget skånsom og delikat, men det betyder ikke, at den renser mindre effektivt - tværtimod. Min hud er ren og flot og har fået tilføjet et glødende skær. Rensecremen er baseret på en helt ny videnskabelig formel, men der er ikke tale om kradse og syntetiske tilsætningsstoffer. Derimod er den baseret på nøje udvalgte og naturlige ingredienser, som f.eks. velduftende kokos-ekstrakt.

 

Jeg er allerede fan og har hvisket tippet videre om de ekstremt fugtgivende produkter til de andre kvindelige medlemmer af Downtowns redaktion. 

 



Max. 500 værdibevis(er) til salg

Max. 25 værdibevis(er) pr. person

Information

Se mere
  • Hvis du køber via Downtowns iPhone-app, skal du sende din adresse og dit Downtown-referencenummer til adresse@downtown.dk senest samme dag, som du modtager dit værdibevis på mail.
  • Hjemmeside: www.beautyakademiet.dk
  • Sig hej til Reminder:
    Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Betingelser

Se mere
  • Max 500 værdibeviser til salg
  • Udfyld din adresse i adressefeltet, og modtag dine produkter inden for 14 dage
  • Produkterne kan ikke afhentes hos Beautyakademiet
  • Alle spørgsmål vedrørende produktet eller leveringen skal rettes til Beauty Akademiet på mail@beautyakademiet.dk
  • Du skal efter købet ikke foretage dig yderligere.

Aftalepart

Se mere
Beauty Akademiet A/S
CVR: 26665949
Adresse
Struergade 16 2
2630

249DKK
FØRPRIS 506 DKK
Spar 51 %
Udløbet
49 har købt
Beauty Akademiet A/S er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Max. 500 værdibevis(er) til salg

Max. 25 værdibevis(er) pr. person