275DKK
FØRPRIS 600 DKK
Spar 54 %
Udløbet
165 har købt
Isabelle Laurés er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Bliv dine smerter og spændinger kvit på en behagelig måde med 45 minutters lindrende kranio sakral-terapi hos Isabelle på St. Regnegade i Indre By

Effektiv kranio sakral-terapi i Indre By

 

Journalist: Cecilie Thorup

Fotograf: Alexander Banck-Petersen

 

”Min behandling har ikke noget med healing at gøre. Det er en ganske anerkendt metode til at afhjælpe de smerter og blokeringer, der har aflejret sig i din krop,” forklarer den smilende og søde Isabelle Laurés, da jeg sidder overfor hende i de varme omgivelser på St. Regnegade i Indre By. Det er som at træde ind i en lille oase - jeg bemærker slet ikke storbyens larmende kulisse i den intime klinik, der emmer af ro og velvære.

 

Isabelle forsøger tålmodigt at forklare mig, hvad kranio sakral-terapi er, for jeg har ærlig talt ret svært ved at forstå det. Kan det passe at små tryk omkring det øverste af din rygsøjle, skulle gå ind og løsne de dårlige blokeringer, der kan komme til udtryk i form af migræne, spændinger i skuldrene og endda mere psykiske symptomer som angst, stress og søvnløshed?

 

Men Isabelle forsikrer mig, at der hverken er tale om heksekunst eller nogen anden form for alternativ hokus-pokus – tværtimod er det en terapiform, der bygger på en enorm viden om menneskets kropslige opbygning. 

 

Jeg bliver da også hurtigt overbevist, da Isabelle begynder at trykke omkring min nakke. Med det samme kan jeg mærke, at jeg slapper fuldstændig af – som om hun ved et enkelt tryk har fundet et punkt, hvor man kan kassere alle de overskydende hverdagstanker, der gør én stresset og irriteret. 

 

Jeg kan mærke en nyfunden afslappethed i min krop, da jeg siger farvel til Isabelle. Og jeg er ikke i tvivl om, at behandlingen kan gøre underværker for dig, både hvis du lider af kroniske smerter, som du ikke kan blive kvit, men ligeså meget for dig, som leder efter en effektiv måde til at slappe fuldstændig af.

 



Max. 250 værdibevis(er) til salg

Max. 2 værdibevis(er) pr. person

Information

Se mere
  • Åbningstider: Efter aftale
  • Hjemmeside: www.purehealing.dk
  • Sig hej til Reminder:
    Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Betingelser

Se mere
  • Max 250 værdibeviser til salg
  • Max 2 værdibeviser pr. personer
  • Booking nødvendig på tlf. 30 20 32 50
  • Afbud skal ske senest 24 timer før, ellers inddrages værdibeviset af hensyn til klinikkens planlægning

Aftalepart

Se mere
Isabelle Laurés
CVR: 33857829
Adresse
Store regnegade 24

Beliggenhed

Se mere
St. Regnegade 24 1100 København K
Indlæser kort...

275DKK
FØRPRIS 600 DKK
Spar 54 %
Udløbet
165 har købt
Isabelle Laurés er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Max. 250 værdibevis(er) til salg

Max. 2 værdibevis(er) pr. person