bryghus_001.JPG
bryghus_002.JPG
N_rrebro_bryghus_003.jpg
N_rrebro_bryghus_003.jpg
bryghus_004.JPG
bryghus_005.JPG
bryghus_006.JPG
N_rrebro_bryghus_008.jpg
bryghus_007.JPG
bryghus_003.JPG

3-retters nordisk menu på Nørrebro Bryghus

325,- / 650,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Nyd en 3-retters nordisk menu for 2 personer på Nørrebro Bryghus. I får dansk krabbe, ølmarineret oksekød og æblemousse med saltkaramel til dessert

Velsmagende nordisk mad på succesbryggeri  

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein

Fotograf: Alexander Banck-Petersen

I en gammel fabrik i Ryesgade ligger Nørrebro Bryghus indhyllet i nørrebrosk sidegadestemning. Den store klassicistiske murstensbygning har restaurant på første sal og cafe i kælderen, og om sommeren kan du sidde udenfor langs facaden eller i gårdhaven.

Maden laves med nordisk inspiration og danske råvarer. Øl er en central ingrediens, og kokken har stor frihed til at komponere retterne, som han vil. Han behøver ikke at bekymre sig om, at maden overdøver vinen. Øllen bruges flittigt til at levere bitterhed og sødme til saucerne og til at mørne kødet. Resultatet er kraftigt og smagsfuldt og er perfekt sammen med en af bryghusets ølmenuer. 

Med dagens tilbud får I en 3-retters menu bestående af:

Forret: Krabbe og gravad sej serveret med røget mayo og knas.

Hovedret: Ølmarineret oksekød med magras og stegt polenta

Dessert: Æblemousse med maltkage og saltet æblekaramel

Øl er ikke en del af dagens tilbud men kan selvfølgelig købes ad libitum fra egne haner. Den kolde drik komplementerer menuen til fulde. Prøv for eksempel en lys og mild Stuykman Wit som starterøl, en rund og fyldig Ravnsborg Rød til kødet og en frugtig La Granja Stout til desserten.

Efter middagen kan I slentre ud i brokvarterets liv let fulde, mætte og glade.

Betingelser

 • Kan indløses fra 02.07.2012 til 18.08.2012.
 • Tilbuddet kan benyttes man-tors kl. 17.30-22.00 og fre-lør kl. 17.30-23.00.
 • Bordbestilling er nødvendig på tlf. 35 30 05 30 eller på www.noerrebrobryghus.dk under ”Restaurant” og ”Bestil bord”.
 • Hvis du bliver forhindret i at møde op, bedes du afbestille dit bord senest 24 timer før på tlf. 35 30 05 30 af hensyn til bryghusets planlægning, ellers er bryghuset berettiget til at indløse dit værdibevis. 


Information

 • Åbningstider:
  Man-tors: 11-24
  Fre-lør: 11-02
  Søn: Lukket 
 • Hjemmeside: www.noerrebrobryghus.dk
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

"Et fantastisk sted. Jeg har været en stor fan af Nørrebro Bryghus siden første gang, jeg besøgte stedet for nogle år siden. De har en super restaurant, og så er der øllene i baren, mmm. Det er et rigtig rart sted med god stemning, pæn indretning og et blandet klientel. Og så er folkene i baren nogle af de mest imødekommende, flinke og snakkesalige mennesker, du finder på en bar."

- Set på mitkbh.dk

God mat och fantastik service! Vi upplevde en fantastik afton på Norrebro Bryghus. Vi drack 4 olika öl som den ena smakade bättre än den andra! Vi kan varmt rekommendera musslorna och sparrisen. Efterrätten, en rabarber kompott, var en perfekt avrundning. Det bästa av allt var den fantastiska servicen från all personal! Missa inte denna pärla!

- Set på aok.dk

Aftalepart

Nørrebro Bryghus
CVR: 26882451

Adresse

Hans Tavsensgade 29 st.tv
2200 København N
 • Nørrebro Bryghus
  Ryesgade 3
  2200 København N
Vælg variation
Vælg variation