237DKK
FØRPRIS 475 DKK
Spar 50 %
Udløbet
270 har købt
Cos Care er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Få 1 times klassisk ansigtsbehandling & hudanalyse med Murad-produkter af kosmetologen Anne Thiedeke, som netop har åbnet Cos Care på Frederiksberg

Nyåbnet skønhedsperle på Frederiksberg med ambitioner

 

Journalist: Cecilie Thorup

Fotograf: Alexander Banck-Petersen

 

Tæt på Frederiksberg Centret på Nyelandsvej er der netop åbnet en ny lille perle af en skønhedsklinik. Da jeg træder ind ad døren, er en håndværker i færd med sætte et mærkat op med klinikkens navn i vinduet: ”Cos Care.” Kosmetologen Anne Thiedeke byder mig gladeligt velkommen med en venlighed og varme.

 

Anne er uddannet kosmetolog og udlært fra Diane Beauty Cult og har erfaring fra de store spa-steder som Mirage Spa og Arndal Spa, ligesom hun også kort har været ansat hos Helle Thorup. Men Anne savnede intimiteten med kunderne hos de store steder. Derfor har hun nu åbnet sin egen klinik, hvor den personlige serviceoplevelse skal være i højsædet.

 

”Hver kunde skal føle sig speciel og unik hos mig. Derfor sætter jeg også altid 15 minutter ekstra af til hver kunde. Der skal være tid til at hyggesnakke og tid til at finde den helt rigtige behandling til den enkelte hudtype,” forklarer Anne.

 

Under hudanalysen vejleder Anne mig kyndigt i, hvordan min hud fungerer, og hvordan jeg skal pleje den. Den rensende peeling efterlader min hud renere, end jeg længe har følt, den har været – og den behagelige ansigtsmassage og dybderensende ansigtmaske er så beroligende og afstressende, at jeg ikke kan lade være med at døse lidt hen. Anne benytter sig udelukkende af den anerkendte produktserie Murad, som er kosmetologernes favorit - fordi de virker! Serien er baseret på lægevidenskabelige undersøgelser, og kan gøre en stor forskel på din huds velbefindende.

 

Da jeg er færdig, føler jeg mig helt groggy efter en velværeoplevelse lidt ud over det sædvanlige. Anne giver mig et tilbud på de anerkendte Murad-produkter, som hun anbefalede til min hudtype. Ved køb af to produkter, får jeg en masse prøver og en taske med, og det samme tilbud vil hun gerne give til jer. 

 

Samme aften spiser jeg middag med to af mine veninder. Det første de siger, da de ser mig, er: ”Cecilie, hvor din hud bare stråler!” 

 

Behandlinger indeholder:

 

Dobbelt afrensning af ansigt og hals

Hudanalyse

Peeling med frugtsyre

Let dybderens

Ret/voks af bryn

Ansigtsmassage

Ansigtsmaske

Beskyttende serum

Dagcreme

Øjencreme

Læbebalm

 



Max. 270 værdibevis(er) til salg

Max. 1 værdibevis(er) pr. person

Information

Se mere
  • Åbningstider:
    Søn+man: Lukket
    Tirs+ons: 10-18
    Tors+fre: 11-18
    Lørdag i ulige uger: 10-14 eller efter aftale

Betingelser

Se mere
  • Max 1 værdibevis pr. person
  • Max 270 værdibeviser til salg
  • Tidsbestilling nødvendig på tlf. 22 52 22 31
  • Afbud skal ske minimum 24 timer forinden bestilt tid, ellers inddrages værdibeviset.

Aftalepart

Se mere
Cos Care
CVR: 34412766

Beliggenhed

Se mere
Nyelandsvej 2 2000 Frederiksberg
Indlæser kort...

237DKK
FØRPRIS 475 DKK
Spar 50 %
Udløbet
270 har købt
Cos Care er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Max. 270 værdibevis(er) til salg

Max. 1 værdibevis(er) pr. person