199DKK
FØRPRIS 399 DKK
Spar 50 %
Udløbet
57 har købt
B.Production er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Få det prisvindende brætspil ’Det Store Spil om København,’ der er et moderne og lækkert designet spil om den pulserende hovedstad

Skal vi spille?

 

Journalist: Cecilie Thorup & Ditte Marie Krømmelbein Larsen

Fotograf: Alexander Banck-Petersen

 

Københavnerspillet er 'det nye Matador.' På pengesedlerne ses kendte københavnere som Natasja Saad, Simon Spies og Carl Jacobsen. De små plastikbiler er erstattet af miljøvenlige cykler. I stedet for huse og hoteller bygger du vindmøller, der kan levere grøn energi og antennesystemer til online kommunikation, og 'Prøv Lykken' er genfortolket og erstattet af eventkort, hvor du i stedet for at ryge i fængsel kan blive smidt ud af Riccos Kaffebar for at bestille en decaf soya latte.

 

"Vi har åbnet op for byen og bygget spillet op af flere elementer end det klassiske Matador. Samtidig har vi gjort spillet til en mere levende fortælling ved at bringe virkelige historier og begivenheder ind i spillet," siger Rasmus Balslev, der har udviklet Københavnerspillet i samarbejde med We are Sailing. 

 

Hvordan fremtidens København ser ud vides endnu ikke, men i Københavnerspillet har du mulighed for at udvikle netop din udgave af byen. På cykelryg udforsker du byen, som konstant byder på fristelser, der kan gøre hele forskellen for dig. Et besøg i Kødbyen eller på Det Kongelige Bibliotek kan skabe de muligheder, der skal til for at netop din vision om fremtidens København vinder kapløbet. Der er ingen rigtige valg – kun dine beslutninger og lidt held kan gøre dig til vinder. 

 

Hvert spil tager ca. 2 timer og kan spilles af 2-6 deltagere fra 8 år. 

 

God vind og velkommen til fremtidens København.

 



Max. 2 værdibevis(er) pr. person

Information

Se mere
  • Åbningstider:
    Man-tors: 10-18
    Fre: 10-19
    Lør: 10-17
  • Hjemmeside: www.bog-ide.dk
  • Sig hej til Reminder:
    Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Betingelser

Se mere
  • Max. 2 værdibeviser pr. pers.
  • Spillet skal afhentes hos Bog og Idé, Købmagergade 45. 
  • Værdibeviset kan indløses fra d. 3. juli - 3. august 2012.

Aftalepart

Se mere
B.Production
CVR: 26799163
Adresse
Fredericiagade 6 i kælderen tv
1310

Beliggenhed

Se mere
Købmagergade 45 1150 København K
Indlæser kort...

199DKK
FØRPRIS 399 DKK
Spar 50 %
Udløbet
57 har købt
B.Production er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Max. 2 værdibevis(er) pr. person