kbhspillet_001.jpg
kbhspillet_002.JPG
kbhspillet_003.JPG
kbhspillet_004.JPG
kbhspillet_005.JPG
kbhspillet_006.JPG
kbhspillet_007.JPG
kbhspillet_008.JPG
kbhspillet_009.JPG

Få brætspillet Det Store Spil om København

199,- / 399,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Få det prisvindende brætspil ’Det Store Spil om København,’ der er et moderne og lækkert designet spil om den pulserende hovedstad

Skal vi spille?

Journalist: Cecilie Thorup & Ditte Marie Krømmelbein Larsen

Fotograf: Alexander Banck-Petersen

Københavnerspillet er 'det nye Matador.' På pengesedlerne ses kendte københavnere som Natasja Saad, Simon Spies og Carl Jacobsen. De små plastikbiler er erstattet af miljøvenlige cykler. I stedet for huse og hoteller bygger du vindmøller, der kan levere grøn energi og antennesystemer til online kommunikation, og 'Prøv Lykken' er genfortolket og erstattet af eventkort, hvor du i stedet for at ryge i fængsel kan blive smidt ud af Riccos Kaffebar for at bestille en decaf soya latte.

"Vi har åbnet op for byen og bygget spillet op af flere elementer end det klassiske Matador. Samtidig har vi gjort spillet til en mere levende fortælling ved at bringe virkelige historier og begivenheder ind i spillet," siger Rasmus Balslev, der har udviklet Københavnerspillet i samarbejde med We are Sailing. 

Hvordan fremtidens København ser ud vides endnu ikke, men i Københavnerspillet har du mulighed for at udvikle netop din udgave af byen. På cykelryg udforsker du byen, som konstant byder på fristelser, der kan gøre hele forskellen for dig. Et besøg i Kødbyen eller på Det Kongelige Bibliotek kan skabe de muligheder, der skal til for at netop din vision om fremtidens København vinder kapløbet. Der er ingen rigtige valg – kun dine beslutninger og lidt held kan gøre dig til vinder. 

Hvert spil tager ca. 2 timer og kan spilles af 2-6 deltagere fra 8 år. 

God vind og velkommen til fremtidens København.

Betingelser

 • Kan indløses fra 03.07.2012 til 03.08.2012.
 • Max. 2 værdibeviser pr. pers.
 • Spillet skal afhentes hos Bog og Idé, Købmagergade 45. 
 • Værdibeviset kan indløses fra d. 3. juli - 3. august 2012.


Information

 • Åbningstider:
  Man-tors: 10-18
  Fre: 10-19
  Lør: 10-17
 • Hjemmeside: www.bog-ide.dk
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

B.Production
CVR: 26799163

Adresse

Fredericiagade 6 i kælderen tv
1310 København K
 • Bog & Idé
  Købmagergade 45
  1150 København K
Vælg variation
Vælg variation