395DKK
FØRPRIS 820 DKK
Spar 52 %
Udløbet
109 har købt
BENGTSSON - COPENHAGEN er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Giv dit sommerslidte hår en forkælende behandling med dameklip og plejende hårkur hos den anerkendte kendis-frisør Mick B og hans professionelle team

Få plejet håret som de kendte

 

Journalist: Cecilie Thorup

Fotograf: Alexander Banck-Petersen

 

Velkommen indenfor hos SWAG by Mick B. Her bliver du hurtigt klar over, at du er trådt ind i en frisørsalon lidt ud over det sædvanlige. De lyse lokaler tæt på Søerne er råt indrettet med blotlagte bjælker og lysende elpærer, og din håroplevelse starter i de sorte læderstole, hvor du kan få serveret alt fra en latté til champagne. 

 

Mick B forklarer mig, hvordan den anderledes indrettede frisørsalon skal få kunderne til at føle sig hjemme og velkommen.

 

”Det skal være personligt og hyggeligt at komme her. Derfor er salonen lidt lejlighedsinspireret,” siger han og fortæller, hvordan det er vigtigt for ham, at hans kunder oplever en tur hos frisøren som en helt unik og forkælende oplevelse. Det handler for ham at udstråle en livsstil og et brand frem for at forsvinde i mængden af de mange andre forholdsvist nyåbnede frisørsaloner.

 

Men at forsvinde i mængden er nok ikke noget, som Mick B skal frygte. Hans karriere består af mere end 13 års erfaring med hårstyling i både ind- og udland, han er hårstylist for de kendte og kongelige, og han er fast tilknyttet de fleste danske modeshows, musikvideoer og modemagasiner. Han har desuden også klippet i de store og trendsættende saloner: Stuhr i København og Vidal Sassoon i London. 

 

Mit bankende sladderhjerte prøver at lokke ud af ham, hvilke kendte han klipper. Men det vil han ikke sådan lige ud med.

 

”Jeg har desværre lovet dem ikke at afsløre mit klientel,” griner han. Nok en smart beslutning, når man står over for sladdersultne journalister. 

 

Så hvis dit hår har brug for en ordentlig omgang forkælelse og en klip af et særdeles professionelt frisør-team, er SWAG by Mick B et godt valg. Så er du sikret et sommerlækkert hår og en behandling, som er selv en kendt og kongelig værdig.

 

Skulle du også have lyst til at få farvet dit hår, tilbyder Mick B halv pris på en alle farver og reflekser samme dag, som du indløser dit værdibevis. 

 



Max. 250 værdibevis(er) til salg

Max. 1 værdibevis(er) pr. person

Information

Se mere
  • Åbningstider:
    Man: 10-15
    Tirs-ons: 10-19
    Tors: 10-20
    Fre: 10-19
    Lør: 10-15
  • Sig hej til Reminder:
    Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Betingelser

Se mere
  • Max 1 værdibevis pr. person
  • Max 250 værdibeviser til salg
  • Tidsbestilling på hjemmesiden: www.by-mick-b.dk eller på tlf. 33 13 41 11
  • Ved booking skal du oplyse, at du har et Downtown-værdibevis
  • Evt. afbud skal ske senest 24 timer forinden, ellers bliver dit værdibevis inddraget af hensyn til salonens planlægning.

Aftalepart

Se mere
BENGTSSON - COPENHAGEN
CVR: 33230672
Adresse
Vendersgade 3
1363

Beliggenhed

Se mere
Sølvgade 89 1307 København K
Indlæser kort...

395DKK
FØRPRIS 820 DKK
Spar 52 %
Udløbet
109 har købt
BENGTSSON - COPENHAGEN er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Max. 250 værdibevis(er) til salg

Max. 1 værdibevis(er) pr. person