299DKK
FØRPRIS 898 DKK
Spar 67 %
Udløbet
239 har købt
GoBuy.dk er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Forær din barm dén stropløse støtte, den fortjener. Få 6 stk. bandeau-bh’er i sort, hvid og beige leveret fragtfrit til din hoveddør fra GoBuy.dk

Stropløs støtte uden stop

 

Journalist: Rose Maria Værnet

 

Fyrene bag webshoppen GoBuy.dk satser på at holde fingeren på pulsen og udvælge fede produkter i tråd med tidens trend. I dag er det 6 stk. stropløse bandeau-bh’er med valgfri push up-effekt i tre forskellige farver, du får leveret fragtfrit til din hoveddør.

 

Bandeau-bh’erne er udformet i en behagelig, elastisk pasform i et materiale af 92 % polyester og 8 % spandex og uden traditionelle bh’ers gnavende sømme, bøjler eller justeringsstropper. Bandeau-bh’erne giver derimod ultimativ komfort og støtte til din barm og oven i købet en synlig push up-effekt i kraft af den indsatte pude. Når du ønsker et mere afslappet hverdagslook, kan du fjerne puden, så du blot får bh’ens egen flotte formning og hold af barmen.

 

Bandeau-bh’erne er perfekte under sommerens tynde silkeskjorter, halvgennemsigtige toppe og stropløse aftenkjoler. På grund af den enkle udformning og de klassiske farver sort, hvid og beige, passer bh’erne til næsten alle trusser og under alle sommerens bluser. Den støttende bh kan også bruges til sæsonens mere sportslige udfoldelser. 

 

Du får dine bandeau-bh’er i en 6-pak med i alt 2 stk. i sort, 2 stk. i hvid og 2 stk. i beige. Du kan vælge bh’erne i størrelser fra small til XX-large ved at følge nedenstående størrelsesguide. Er du i tvivl mellem 2 størrelser, bør du som regel vælge den lille for optimal støtte.

 

Størrelsesguide:

- S: Bh-størrelse 65-70, tøjstørrelse 34-36 

- M: Bh-størrelse 70-75, tøjstørrelse 38-40

- L: Bh-tørrelse 75-80, tøjstørrelse 42-44

- XL: Bh-størrelse 80-85, tøjstørrelse 44-46

- XXL: Bh-størrelse 85-90, tøjstørrelse 46-48

 



Max. 1000 værdibevis(er) til salg

Max. 25 værdibevis(er) pr. person

Information

Se mere
  • Bestiller du via App’en, skal du sende en mail til adresse@downtown.dk med din adresse og ønskede bh-størrelse hurtigst muligt.
  • Hjemmeside: www.gobuy.dk
  • Sig hej til Reminder:
    Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Betingelser

Se mere
  • Max. 1000 værdibeviser til salg 
  • Prisen er inkl. fragt, og bh’erne forventes leveret til din dør inden for 4 uger. 
  • Du indtaster leveringsadressen under købsprocessen på Downtown. Du skal ikke foretage dig yderligere efter købet på Downtown og dermed ikke købe varen via GoBuy.dk selv. Produktet sendes direkte til den adresse, du har indtastet under købet.
  • Eventuelle spørgsmål ang. varen rettes til GoBuy.dk på mail info@gobuy.dk eller via telefon på 31 32 31 00.

Aftalepart

Se mere
GoBuy.dk
CVR: 34385556
Adresse
Overgaden Neden Vandet 45
1414

299DKK
FØRPRIS 898 DKK
Spar 67 %
Udløbet
239 har købt
GoBuy.dk er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Max. 1000 værdibevis(er) til salg

Max. 25 værdibevis(er) pr. person