danni_001.JPG
danni_003.JPG
Fris_C3_B8r_202.jpg
Danni_20Sigen_003.png
Danni_20Sigen_001.png
Danni_20Sigen_002.png
Billede_203.png
Billede_202.png

Klip og hårkur hos populære og anerkendte frisør Danni Sigen

313,- / 625,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Halv pris på klipning og en lækker hårkur hos Studio Danni Sigen i hjertet af Indre By. Nu kan du endelig få en klipning, der passer perfekt til dig

Hav en god hårdag - hver dag

Skribent: Wendy Beekhuis


Sæt dig godt til rette i en af de behagelige frisørstole og nyd, at du kan være helt tryg ved de kyndige hænder, som sidder på frisør Danni Sigen. Sammen finder I frem til den helt rette frisure, der passer perfekt til dig og din personlighed. "Det vigtigste for mig er at give mine kunder en god oplevelse og så selvfølgelig sørge for, at de går ud af mit studio med lækkert hår og et par ekstra fif, som de kan tage med hjem foran spejlet og arbejde videre med", fortæller Danni Sigen.

Danni Sigen tog i 2010 springet som selvstændig - kun ét år efter, at han var færdiguddannet fra den 4-årige frisøruddannelse på Københavns Frisørskole. Trods Dannis unge alder har han allerede haft fingrene i mange projekter - både inden for tv og mode. Han stylede blandt andet modeller til Ivan Grundahls modeshow under Modeugen og har været frisør i Christinas Talkshow på DK4. I dag ejer han Studio Danni Sigen, der ikke er ligesom alle andre frisørsaloner. Hans studio ligger ikke på gadeplan, som så mange andre saloner, men på 1. sal og er lille og intimt med et eksklusivt touch. Hos Danni er du virkelig i centrum, og imens du bliver klippet kan du nyde en vellavet café latte eller et forfriskende glas cava.

Danni er kvalitetsbevidst og meget kræsen med de produkter, som han vælger at bruge i sin salon. På denne baggrund udviklede han en ny produktserie helt fri for parabener og andre kemiske tilsætningsstoffer - den miljøvenlige produktserie ARNDT-North-Europe.

Når du indløser dit værdibevis og bliver klippet hos Danni Sigen, får du helt eksklusivt mulighed for at købe det revolutionerende hårprodukt DUST fra Dannis splinternye mærke ARNDT-North-Europe til halv pris. For kun 100 kr. kan du give dit hår den ultimative volumen med et resultat, der ikke er til at tage fejl af. DUST er en hårpudder, som giver selv det fineste skandinaviske hår den ultimative volumen og er med til at modvirke og reducere fedtet hovedbund.

DUST er skabt af 100% naturlige mineraler, og af ingredienser kan nævnes salt fra en indlandssø i det sydlige Afrikas Kalahariørken og salt udvundet i Himalayabjergene 500 meter under jorden. Glæden ved DUST stopper ikke ved de små mirakler, det kan gøre for dit hår. Når flasken er tom, ligger der en halvædelsten (en såkaldt agate) tilbage i flasken, som en lille ekstra bonus.

Betingelser

  • Kan indløses fra 03.05.2011 til 01.08.2011.
Bestil tid på tlf.: 31 78 75 72


Information

Åbningstider:

Man: lukket
Tir: 12-22
Ons: lukket
Tor: 12-22
Fre: 10-16
Lør: 12-16
Første søndag i måneden: 12-16

Aftalepart

Danni Sigen
CVR: ??
  • Danni Sigen
    Pilestræde 33, 1.
    1112 København K
Vælg variation
Vælg variation