ergopude_001.JPG
ergopude_002.jpg
rgopude_003.JPG

Skån nakke og skuldre med en ergonomisk hovedpude

169,- / 499,-
 • 66% rabat
 • Slutter om

Få 1 støttende og ergonomisk hovedpude, som flere fysioterapeuter anbefaler – og oplev optimal nattekomfort med støtte til både nakke, skuldre og hoved

Bliv overrasket over, hvor godt du kan ligge

Journalist: Cecilie Thorup

Fotograf: Alexander Banck-Petersen

Jeg er pjattet med at ligge med alt muligt under mit hoved, når jeg sover. Jo flere dyner, puder og tæpper jeg kan hvile mit hoved på, desto bedre er det. Men det er ikke altid, at det er den bedste måde at sove på. Jeg kan i hverdagen tit være plaget af spændte og ømme skuldre, og nu er flere fysioterapeuter ude og fortælle, at den helt rigtige hovedpude er ekstremt vigtig for vores nattekomfort - og ikke mindst hvordan vi har det dagen efter. En sådan god og støttende hovedpude har du mulighed for at få fat i nu: en Cloud Soft Foam Sweet Dreams Memory Pillow. 

Når du skal vælge en god hovedpude, er det vigtigste, at du ligger så ret med nakken som muligt. Det vil sige, at nakken faktisk skal have samme positur, som når du står ret op. Det kan du opnå med en pude, der giver sig efter den vægt, du lægger på den - og det gør Cloud Soft Foam-puden. Vi prøvede puden på redaktionen, og vi blev overraskede over, hvordan puden helt automatisk rettede sig ind efter os. Det gav en helt utrolig komfort og aflastning for vores skuldre og nakke. 

Puden er også ideel, hvis du deler seng med en, der har tendens til at snorke. Det at snorke hænger tit sammen med blokerede luftveje, og her kan en mere korrekt søvnpositur være med til at få åbnet op, så vejrtrækningen foregår mere ubesværet i løbet af natten.

Specifikationer:

Størrelse: 60 x 40 cm.

Fyld: Viskoelastisk-memory skum

Bolster: Bomuldsjersey 

Nakkepuden er udviklet således, at den støtter og former sig perfekt til nakken og hovedets konturer. Derved giver den en optimal støtte til nakke og skuldermuskler. Puden kan stærkt anbefales til personer, som lider af øm nakke, ryg eller ømme skuldre.

Betingelser

 • Kan indløses fra 02.07.2012 til 02.08.2012.
 • Varen kan afhentes i Downtown Drop Point fra mandag d. 2. juli - 2. august 2012.
 • Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til BIGS på tlf. 28 43 26 28 mellem kl. 10-15.


Information

 • Åbningstider:
  Downtown Drop Point


  Man-tors: 15-18
  Fre: 15-17
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

BIGS
CVR: 21633976
 • BIGS
  Downtown Drop Point
  Trommesalen 7, st
  1614 København V
Vælg variation
Vælg variation