Event_001.jpg
Event_002.jpg
Event_003.jpg
Event_004.jpg
Event_005.jpg
Event_006.jpg
Event_007.jpg
Event_008.jpg
Event_009.jpg
Event_010.jpg

Outdoor-event med mtb, tovklatring & bueskydning

250,- / 500,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

4 timers udendørs oplevelse for 1 person med mountainbiking, klatring og bueskydning med instruktør & udstyr. Prøv det i weekenden d. 8. & 9. sept.

Alternativ, aktiv skovtur

Journalist: Severin Hygum

AdventureEvents udbyder forskellige outdoor- og adventure-oplevelser for alle friske sjæle i landets største byer. Fælles for de forskellige oplevelser er, at stort set alle kan være med, de er udfordrende og gennemføres sammen med erfarne instruktører med baggrunde fra militæret og idrættens verden.

”Vi bringer oplevelserne ud til deltagerne, frem for at deltagerne skal køre efter oplevelserne. Vi kan have alt vores udstyr med os, og på den måde kan vi tilbyde forskellige oplevelser i hele landet,” siger Andy, der startede det Odense-baserede firma i 2006 og har dyrket forskellige outdoor-aktiviteter i militæret og på konkurrenceniveau i snart 20 år.

Dagens outdoor-oplevelse er en kombination af flere aktiviteter:

Mountainbikingen varer cirka en time og starter med en kort introduktion – og så er det ellers af sted ud i skovterrænet. Cykel og godkendt hjelm er inkluderet.

Klatringen foregår op ad et træ med en såkaldt ’jumaring’-teknik. Metoden anvendes blandt andet, når en person skal op fra gletsjer-spalter. Der bruges selvlåsende rebbremser, som man arbejder sig op ad tovet med. Det kommer ikke an på kræfterne, men teknikken. Instruktørerne viser og forklarer teknikkens hemmeligheder og hjælper dig derefter med at komme til tops hurtigt og nemt. Du kan få et indblik i det ved at søge efter ’jumaring’ på YouTube. Hvis det ønskes, kan der tages tid på klatringen, så du kan slå din egen eller makkerens tid.

Bueskydningen foregår med engelske – og meget old school – langbuer, pile og skiver på et afgrænset areal. Teknikken er hurtig og let at lære og kræver ikke store armmuskler. Her kan der også, hvis det ønskes, konkurreres på point, så holdets Robin Hood kan blive kåret.

På dagen vil der være 3 hold af ca. 10 personer, der roterer mellem aktiviteterne med indlagte pauser. De 4 timer er rigeligt til en sjov, udfordrende og lærerig oplevelse. Bemærk at der ikke kræves særlige forudsætninger for at deltage – du bestemmer selv niveauet.

Tidspunkterne for oplevelsen er:

Lørdag d. 8. september: kl. 8.30-12.30 / 13-17 / 17.30-21.30 /

Søndag d. 9. september: kl. 8.30-12.30 / 13-17

Husk langærmet og langbenet, praktisk tøj, der er afstemt vind og vejr. Tag gerne noget let spiseligt og væske med til pauserne. Gerne med højt kulhydratindhold – der bliver brug for det!

Betingelser

 • Kan indløses fra 25.06.2012 til 09.09.2012.
 • Max. 150 værdibeviser til salg.
 • Der er ingen returret på købet.
 • Mindst 10 solgte værdibeviser før tilbuddet aktiveres.
 • Oplevelsen foregår d. 8. & 9. september – se artikelteksten for tidspunkterne. 
 • Booking foregår online på adventureevents.dk/booking.html og skal ske senest d. 24. august. Herefter lukker bookingen. Der modtages ikke bookinger på telefon og sms. Holdene fyldes først op søndag, dernæst lørdag.
 • Værdibeviser skal medbringes på dagen.
 • Alder: Min. 10 år, er man under 15 år skal man være i følgeskab af en deltagende voksen.
 • Personer med fysisk eller psykisk handicap skal være selvhjulpne og tilregnelige. Er du i tvivl, så kontakt AdventureEvents inden booking.


Information

Aftalepart

Adventure Events
CVR: 29860149

Adresse

Promenadebyen 4, st
5000 Odense C
 • Adventure Events
  www.adventureevents.dk
  Booking:
  http://adventureevents.dk/booking.html
  Booking via tlf, sms eller mail er ikke mulig.
Vælg variation
Vælg variation