feelgood_yogapilates_002.jpg
feelgood_yogapilates_003.jpg
feelgood_yogapilates_004.jpg
feelgood_yogapilates_005.jpg
feelgood_yogapilates_006.jpg
feelgood_yogapilates_007.jpg
feelgood_yogapilates_011.jpg
feelgood_yogapilates_014.jpg
feelgood_yogapilates_018.jpg
feelgood_yogapilates_021.jpg
feelgood_yogapilates_022.jpg

Forær din krop 3 ganges yogapilates hos Feelgood

149,- / 299,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Forær din krop et 3-turskort til yogapunya yogapilates hos Feelgood & opnå smidighed og ro fra yoga samt styrke, stabilitet og kropskontrol fra pilates

Feelgood - dit gode liv med yogapilates

Journalist: Rose Maria Værnet

Fotograf: Valentin Thomsen

Feelgood på Østerbro rummer livsnydelse i flere udformninger - meditation, afspænding, biopati, zoneterapi, coaching, kraniosakral terapi og massage. Simpelthen ”alle mulige ting til at have det godt,” som de behagelige indehavere Metthe og Valentin udtrykte det, da jeg i efteråret besøgte dem i romantiske Bogensegade på Østerbro for at blive fuldforkælet med en ayurvedisk yogamassage.

”Kernen hos Feelgood er yogapilates,” smilede Metthe dengang uddybende, og jeg har siden håbet, at netop dette træningstilbud ville se lyset på Downtown.dk. De store, hvidmalede lokaler hos Feelgood er nemlig ganske enkelt helt behagelige at opholde sig i – og med en nyindrettet underetage med lækre bade og et rummeligt, luftigt træningslokale kan jeg ikke forestille mig et bedre sted, du kan forkæle din krop med 3 ganges yogapilates end lige her.

Yogapunya yogapilates er en fantastisk kombination af den tusindår gamle tradition med meditation og øvelser for indre velvære, yoga, og den moderne træningsmetode af balance i sind og styrke i krop, pilates. Yogapilates giver ro og smidighed plus styrke, stabilitet og kropskontrol. Ved at bruge stræk sammen med styrkeøvelser får du renset affaldsstoffer ud af kroppen og afspænder dit nervesystem, så du opnår ro og overskud.

De skånsomme, forebyggende øvelser er opbygget i flere niveauer, så du træner dig op mod mere avancerede øvelser, mens de dygtige undervisere vejleder dig og tilpasser øvelserne efter din krop. Træningen giver sved på panden og kræver både styrke, fokus og smidighed, som du langsomt bygger op.

Resultatet og processen er en gave til din krop og dit sind. Du oplever bedre søvn, bedre balanceret humør, større ro, mindre stress, bedre vejrtrækning, reduktion af rygsmerter, bedre kredsløb, styrke og forbedret koordination, større nærvær og endelig dén indre fred, som er indbegrebet af Feelgood.

“Yoga er at stilne tankebølgerne på sindets overflade. Tankerne kontrolleres ved regelmæssig praksis og frigørelse.”

Patanjali, yoga sutras

“Sindet former kroppen. Hvor sindet går hen, følger kroppen. Efter 10 gange mærker du det... efter 20 gange ser du det...
efter 30 gange har du en helt ny krop.”

Joseph Pilates

Betingelser

 • Kan indløses fra 25.06.2012 til 25.09.2012.
 • Tilbuddet gælder 3 x yogapilates hos Feelgood. Din træning bookes online her, efter du har registreret dig via dette link. Det første klip på dit klippekort skal bruges inden d. 25. september 2012. Efter første klip skal hele klippekortet bruges inden for 3 måneder. Husk at medbringe dit Downtown-værdibevis til første yogapilates-time.
 • Max. 1 værdibevis pr. person


Information

 • Åbningstider: Efter aftale.
 • Hjemmeside: www.feelgood.dk
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Feelgood.dk
CVR: 21263044

Adresse

Bogensegade 8
2100 KBH Ø
 • Feelgood.dk
  Bogensegade 8, 1.th.
  2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation