Deamond_001_copy.jpg
Deamond_002.jpg
Deamon_003.jpg
Deamond_001.JPG
Deamond_005.jpg
Deamond_006.jpg

Musthave Deamond-regnslag

449,- / 899,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Deamond-regnslag er spottet på kendisser rundt i verden og på forsiden af Vogue. Modestylisten Kenny Aleksandr fortæller, hvorfor mærket er hipt lige nu

Lady Gaga, Rihanna, Katy Perry har Deamond-design i deres walk in closet

Journalist: Kenny Aleksandr og Julie Vibe Michelsen

Fotograf: Kim Bjærre

Da MTV Europe Music Awards 2010 og 2011 gik i luften, modtog samtlige kunstnere Deamonds design - herunder blandt andre Lady Gaga, Rihanna, Katy Perry og Shakira. Og den slags PR er smart, hvis ambitionen er at ramme den internationale modescene. Det gav genlyd, og så var Deamond på alle moderedaktørernes læber. På den danske scene valgte Copenhagen Fashion Week at lade Deamond repræsentere dansk design under det internationale presseshow. Deamond deltog i The World’s Greatest Catwalk, og blev vist på forsiden af Vogue, som er modebranchens mest prestigefyldte magasin nogensinde. Mærket har ikke mere end fire år på bagen, og det er imponerende, at de har formået at slå sig så stærkt op på så kort tid.

Vi danskere kan noget med mode. Når jeg prøver og tester Deamonds produkter, så forstår jeg godt, hvorfor de er med på modevognen. De har styr på deres snit, de går op i kvalitet, og derfor finder du også deres design i fashion-street-butikker som Pede & Stoffer, Donn Ya Doll, Samsøe & Samsøe, Butler/Loftet osv.

Jeg er vild med netop Army og Leopard-regnslagene, fordi de nægter at dresse down til regnvejrsdage. Hvorfor skulle vi dog gøre det? Og da slet ikke i et land, hvor det jo regner halvdelen af tiden. 

Tag dem med til Roskilde – og nyd, at regnen bare kan komme an. Men forvent også at blive jagtet af diverse modefotografer, som render rundt på pladsen og spotter festivalsfashion…

God fornøjelse, god festival og smart regnvejrsdag

Betingelser

 • Kan indløses fra 26.06.2012 til 26.07.2012.
 • Vælg mellem Leopard eller Army - ONE size
 • Max 1.000 værdibeviser til salg
 • Deamond-regnslag kan afhentes i Droppoint fra tirsdag d. 26/6-12 og 30 dage frem.


Information

 • Køber du via app'en skal du hurtigst muligt sende dit farvevalg - Army eller Leopard - til adresse@downtown.dk.
 • Åbningstider:
  Man-tor: 15-18
  Fre: 15-17
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Deamond
CVR: 31768926
 • Deamond
  Downtown Drop Point
  Trommesalen 7, st
  1614 København V

Vælg variation
Vælg variation