CafeQQ_001.jpg
CafeQQ_002.jpg
CafeQQ_003.jpg
CafeQQ_004.jpg
CafeQQ_005.jpg
CafeQQ_006.jpg
CafeQQ_007.jpg

4-retters thai-menu tilberedt af thaikok

89,- / 217,-
 • 59% rabat
 • Slutter om

Hos anerkendte Café QQ får du alt det bedste fra det thailandske køkken med en 4-retters menu af lækre råvarer tilberedt af den erfarne thaikok Esko

Thailand goes funktionalistisk Vesterbro

Journalist: Tine Steen Mortensen & Cecilie Wendt Kofoed

Fotograf: Kim Bjærre

På Vesterbrogade midt i mellem charmerende Værnedamsvej og Valdemarsgade finder du Cafe QQ, som er en blanding af det typiske danske køkken og det mere eksotiske thailandske køkken. Her kan du få alt fra en traditionel brunch og cafe-burger til asiatiske retter, hvor der ikke er sparet på hverken chili eller friske råvarer.
Meina Wang og hendes personale står klar til at tage imod dig, når du træder ind på den intime Cafe QQ. 

Du kan tage plads blandt de 32 røde læderstole, sidde ved små cafeborde udenfor, eller du kan tage plads i baren. Du kan nyde maden med en ven eller veninde, eller du kan alene nyde de fire thai-retter med computeren fremme, da der er gratis wi-fi på cafeen.I køkkenet står husets kok Esko, som har mere end 20 års erfaring med dansk og asiatisk kogekunst. Han er klar ved bluset, når du bestiller din 4-retters thai-menu, hvor du kan glæde dig til:

- Forretten tom kha gai, som kokken laver på friske råvarer som kylling, champignoner, koriander, kokosmælk og ikke mindst chili - for at give den lidt bid.


- Hovedretten panang karry, som laves med oksekød eller kylling og har har masser af smagspower med ingredienser som gulerødder, peanuts, palmesukker og lime kafirblade.- Thai-salaten, som er en dejlig, frisk blanding af glasnudler, tomat, agurk, rødløg og chili.

- Isdesserten af cremet vanilleis som er toppet med chokoladesauce og flødeskum.Velbekomme!

Betingelser

 • Kan indløses fra 23.06.2012 til 30.07.2012.
 • Bordbestilling er påkrævet minimum 4 timer før på tlf.: 33 24 20 09.
 • Tilbuddet serveres fra kl. 15.
 • Værdibeviset gælder for 1 person.


Information

 • Åbningstider:
  Man-tors: 11-23
  Fre-søn: 11-24
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Cafe QQ
CVR: 33224931

Adresse

Vesterbrogade 83
1620 KBH K
 • Cafe QQ
  Vesterbrogade 83
  1620 København V
Vælg variation
Vælg variation