sommerdyne_001.JPG
sommerdyne_002.JPG
sommerdyne_003.JPG
sommerdyne_004.JPG
sommerdyne_005_astrid.JPG

Sov godt med en Eurodun luksusdyne i topklasse

599,- / 1.299,-
 • 54% rabat
 • Slutter om

Få 1 lækker sommerdyne i topkvalitet med europæiske hvide dun – og skift den gamle og slidte ud, så du kan sove som en drøm gennem de lune sommernætter

Sov som en drøm med en ny luksusdyne

Journalist: Cecilie Thorup

Fotograf: Alexander Banck-Petersen

Hvis du, ligesom jeg, er en af de mange danskere, som har haft deres dyne som fast sengekammerat i mere end et halvt liv, så er denne dyne en god anledning til at få skiftet den gamle klud derhjemme ud. Man tænker måske ikke umiddelbart over, hvor stor en betydning ens dyne har for ens nattesøvn, men da jeg fik den lækre og lette sommerdyne fra Eurodun i hænderne, var jeg ikke et øjeblik i i tvivl om, at mine næste mange sommernætter var reddet. 

Det er ikke kun kvaliteten på ens nattesøvn, der kan blive reddet af en ny og god dyne. Husstøvmider og andet kravl lever i bedste velgående i vores sengetøj, og her kan en ny dyne virkelig gøre underværker for den renhedsfornemmelse du føler, når du lægger dig til at sove. 

Min redaktør bemærkede hurtigt de firkanter, som dynen er delt ind i. Det bliver med en mere korrekt betegnelse kaldt for 63 punktstep-syninger, som er et kvalitetsstempel for gode dyner. Disse særlige firkantede syninger sikrer nemlig, at de bløde dun bliver holdt pænt på plads, så du kan sove med følelsen af en ligevægtig dyne.

Jeg er heldigvis hverken allergisk eller overfølsom, men det ved jeg, at der er rigtig mange, der er plaget af. Hvis du er en af dem, er denne dyne det perfekte valg for dig. Dynen er nemlig Oeko-Tex®-certificeret, der er et bevis på, at produktet er renset uden brug af skrappe kemikalier. 

Jeg kan sagtens remse flere fordele op, men står du først med dynen i hænderne, er du ikke et øjeblik i tvivl om den lækre kvalitet – det var jeg i hvert fald ikke, så hvis du også vil have en bedre søvnoplevelse med en dyne i topkvalitet, samtidig med at du beskytter din hud mod skrappe kemikaler, er det nu, du skal slå til.

Specifikationer:

Størrelse: 140x200 cm

Bæreevne: Over 10

Fyld: Hvide, europæiske dun

Fyldvægt: 450 g.

Totalvægt: 1130 g.

Bolster: 100 % bomuldscambric. Duntæt og vand- og gnideægte.

Konstruktion: 63 punktstep-syninger som holder dunene pænt på plads

Vask: 60 grader

Tørretumbling: Ja

Certificering: Oeko-Tex® 100 

Type: Sommerdyne

Betingelser

 • Kan indløses fra 06.07.2012 til 06.08.2012.
 • Varen skal afhentes i Downtown Drop Point fra d. 6. juli - 6. august 2012.
 • Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til BIGS på tlf. 28 43 26 28 mellem 10 - 15.


Information

 • Åbningstider:
  Downtown Drop Point
  Man-tors: 15-18
  Fre: 15-17

Aftalepart

BIGS
CVR: 21633976
 • BIGS
  Downtown Drop Point
  Trommesalen 7, st
  1614 København V
Vælg variation
Vælg variation