Boogie_01.jpg
Boogie_02.jpg
Boogie_03.jpg
Boogie_04.jpg
Boogie_05.jpg

5 forskellige iPhone-accessories fra Boogiedirect.dk til 4/4S og 5

179,- / 359,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få 5 handy iPhone-accessories til iPhone 4/4S eller 5 fra Boogiedirect.dk – hvis du er som os på Downtown-redaktionen, har du sikkert smidt dem væk

iPhone-accessories til os og jer

Journalist: Rose Maria Værnet

I et dødsenstæt løb med fællesmail-overskriften ”Så er der kage” ligger frasen ”Nogen, der har en iPhone-oplader, jeg må låne?!” På vores travle Downtown-kontor af selvprofilerede Apple-elskere og sukkertrængende skabsoverspisere forsvinder iPhone-tilbehøret lige så hurtigt som Christianshavnertærten fra Lagkagehuset.

Og med mindre vi er enestående her i firmaet, har den to år gamle onlineshop Boogiedirect.dk måske fat i den lange ende, når de sender props ud til forvirrede iPhone-hoveder med tilbuddet på en hel omgang iPhone-accessories til iPhone 4/4S og iPhone 5. 

Bliv godt kørende i standardtilbehøret

Vi får både standardtilbehøret i form af en USB data-/opladerkabel med en 220V flad USB-oplader og headset-høretelefoner i hvid og en særlig 12V USB-lader til bilen samt to skærmfolier, som kan sættes på forsiden af iPhonen. Den tynde folie er gennemsigtigt og lægger sig i et næsten usynligt, beskyttende lag på skærmen.

Og fra den dag levede Downtown-redaktionen mangelløst til deres dages ende – eller ugen ud i det mindste.

Sådan indløser du værdibeviset

Du indløser dit værdibevis ved at trykke her. Her vælger du iPhone-accessory-pakken til enten iPhone 4/4S eller iPhone 5. Referencenummeret fra dit værdibevis er din rabatkode. Du indtaster de første 5 cifre i det første felt og de 3 sidste cifre i det andet felt. af dit referencenummer som rabatkode. Din iPhone-accessory-pakke leveres til din hoveddør, eller den dør du nu vælger, og fragten er gratis.

Betingelser

  • Kan indløses fra 22.06.2012 til 16.07.2012.
 
  • Der er max 1000 værdibeviser til salg.
  • Du indløser dit værdibevis her. Følg vejledning på dit værdibevis.
  • Forventet leveringstid er 4 uger. 
  • OBS: Downtown.dk er kun formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til forhandler på mail: info@boogiedirect.dk.


Information

Aftalepart

Boogiedirect.dk
CVR: 32888003

Adresse

Stenløkke 2
6400 Sønderborg
Vælg variation
Vælg variation