179DKK
FØRPRIS 359 DKK
Spar 50 %
Udløbet
206 har købt
Boogiedirect.dk er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Få 5 handy iPhone-accessories til iPhone 4/4S eller 5 fra Boogiedirect.dk – hvis du er som os på Downtown-redaktionen, har du sikkert smidt dem væk

iPhone-accessories til os og jer

 

Journalist: Rose Maria Værnet

 

I et dødsenstæt løb med fællesmail-overskriften ”Så er der kage” ligger frasen ”Nogen, der har en iPhone-oplader, jeg må låne?!” På vores travle Downtown-kontor af selvprofilerede Apple-elskere og sukkertrængende skabsoverspisere forsvinder iPhone-tilbehøret lige så hurtigt som Christianshavnertærten fra Lagkagehuset.

 

Og med mindre vi er enestående her i firmaet, har den to år gamle onlineshop Boogiedirect.dk måske fat i den lange ende, når de sender props ud til forvirrede iPhone-hoveder med tilbuddet på en hel omgang iPhone-accessories til iPhone 4/4S og iPhone 5. 

 

Bliv godt kørende i standardtilbehøret

Vi får både standardtilbehøret i form af en USB data-/opladerkabel med en 220V flad USB-oplader og headset-høretelefoner i hvid og en særlig 12V USB-lader til bilen samt to skærmfolier, som kan sættes på forsiden af iPhonen. Den tynde folie er gennemsigtigt og lægger sig i et næsten usynligt, beskyttende lag på skærmen.

 

Og fra den dag levede Downtown-redaktionen mangelløst til deres dages ende – eller ugen ud i det mindste.

 

Sådan indløser du værdibeviset

Du indløser dit værdibevis ved at trykke her. Her vælger du iPhone-accessory-pakken til enten iPhone 4/4S eller iPhone 5. Referencenummeret fra dit værdibevis er din rabatkode. Du indtaster de første 5 cifre i det første felt og de 3 sidste cifre i det andet felt. af dit referencenummer som rabatkode. Din iPhone-accessory-pakke leveres til din hoveddør, eller den dør du nu vælger, og fragten er gratis.

 



Max. 1000 værdibevis(er) til salg

Max. 25 værdibevis(er) pr. person

Information

Se mere

Betingelser

Se mere
 
  • Der er max 1000 værdibeviser til salg.
  • Du indløser dit værdibevis her. Følg vejledning på dit værdibevis.
  • Forventet leveringstid er 4 uger. 
  • OBS: Downtown.dk er kun formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til forhandler på mail: info@boogiedirect.dk.

Aftalepart

Se mere
Boogiedirect.dk
CVR: 32888003
Adresse
Stenløkke 2
6400

179DKK
FØRPRIS 359 DKK
Spar 50 %
Udløbet
206 har købt
Boogiedirect.dk er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Max. 1000 værdibevis(er) til salg

Max. 25 værdibevis(er) pr. person