249DKK
FØRPRIS 500 DKK
Spar 50 %
Udløbet
57 har købt
Copenhagen By Cart er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Lej en miljøvenlig luksus-cart for 2 pers. med e-byguide i 3 timer. Invitér f.eks. kæresten med til en sjov og anderledes sightseeing i den lille elbil

På miljøvenlig by-opdagelse

 

Journalist: Severin Hygum

Fotograf: Alexander Banck-Petersen

 

På Langelinie Allé, helt ud til de store cruise-skibe, ligger Copenhagen By Cart. Her kan du leje eksklusive minielbiler, som ved første øjekast måske ligner en golfbil i flot indpakning. Men tag ikke fejl – luksus-elbilen er den danskudviklede Garia, der produceres på samme fabrik som Porsche og den danske design-superbil Fisker Karma. Vi prøvede den smarte elbil med indbygget byguide.

 

Nøglen er drejet, og vi er klar til at køre. Min kollega Astrid spænder sig fast og vælger Kastellet i iPad’ens smarte byguide. Med et kvikt ryk sætter vi i gang, og Astrid kvitterer med et højlydt grin.

 

Cart-elbilen er underholdende at køre. Lidt a la en gokart er køreoplevelsen ret intens, og bilen accelerer og styrer meget kvikt. Topfarten er begrænset til 40 km/t, så den gør sig klart bedst i byen, hvor den til gengæld parkerer gratis.

 

I bilen er der også køleboks og AUX-kabel, så det er muligt at høre musik, mens byen cruises tynd. Afhængigt af kørslen holder batteriet i 7 timer.

 

Vores testkørsel bød på en masse gode grin og informative oplysninger om attraktionerne, jeg som københavner har en tendens til at forsømme og undervurdere. Under kørslen går en venlig og velinformeret stemme i gang med at oplyse om attraktionen, man nærmer sig. En smart feature, der gør oplevelsen både sjovere og mere spændende.

 

Tilbage på Langelinie Allé afleverer vi nøglen til Anders Juhl, der har startet Copenhagen By Cart. 

 

”Både Københavns Kommune og Wonderful Copenhagen er meget begejstrede for konceptet, og det har da også potentiale til andre storbyer. Det er en smart og miljøvenlig måde at opleve byen på, og mange af vores kunder træder direkte ind fra de store skibe og kører videre i bilerne,” forklarer Anders, der ser frem til at få Downtowns medlemmer ud og prøve bilerne.

 

I bliver i hvert fald nogle oplevelse og en sjov tur rigere – glæd jer!

 


Max. 25 værdibevis(er) pr. person

Information

Se mere
  • Åbningstider: Alle dage kl. 9-21 eller efter aftale.
  • Hjemmeside: www.bycart.dk

 

Betingelser

Se mere
  • Føreren af elbilen skal kunne fremvise gyldigt køre- og kreditkort, der medbringes ved udlejning.
  • Se lejebetingelserne på www.bycart.dk/Lejebetingelser.pdf
  • Evt. annullering af en udlejning skal ske mindst 24 timer i forvejen, ellers inddrages værdibeviset af hensyn til firmaets planlægning.

Aftalepart

Se mere
Copenhagen By Cart
CVR: 34221405
Adresse
Kronprinsessegade 54, 3.th.

Beliggenhed

Se mere
Langelinje Allé 36 2100 København Ø
Indlæser kort...

249DKK
FØRPRIS 500 DKK
Spar 50 %
Udløbet
57 har købt
Copenhagen By Cart er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Max. 25 værdibevis(er) pr. person