bycart_001.JPG
bycart_002.JPG
bycart_003.JPG
bycart_004.JPG
bycart_005.JPG
bycart_006.JPG
bycart_007.JPG
bycart_008.JPG
bycart_009.JPG
bycart_010.JPG

Oplev byen i lille elbil fra Copenhagen By Cart

249,- / 500,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Lej en miljøvenlig luksus-cart for 2 pers. med e-byguide i 3 timer. Invitér f.eks. kæresten med til en sjov og anderledes sightseeing i den lille elbil

På miljøvenlig by-opdagelse

Journalist: Severin Hygum

Fotograf: Alexander Banck-Petersen

På Langelinie Allé, helt ud til de store cruise-skibe, ligger Copenhagen By Cart. Her kan du leje eksklusive minielbiler, som ved første øjekast måske ligner en golfbil i flot indpakning. Men tag ikke fejl – luksus-elbilen er den danskudviklede Garia, der produceres på samme fabrik som Porsche og den danske design-superbil Fisker Karma. Vi prøvede den smarte elbil med indbygget byguide.

Nøglen er drejet, og vi er klar til at køre. Min kollega Astrid spænder sig fast og vælger Kastellet i iPad’ens smarte byguide. Med et kvikt ryk sætter vi i gang, og Astrid kvitterer med et højlydt grin.

Cart-elbilen er underholdende at køre. Lidt a la en gokart er køreoplevelsen ret intens, og bilen accelerer og styrer meget kvikt. Topfarten er begrænset til 40 km/t, så den gør sig klart bedst i byen, hvor den til gengæld parkerer gratis.

I bilen er der også køleboks og AUX-kabel, så det er muligt at høre musik, mens byen cruises tynd. Afhængigt af kørslen holder batteriet i 7 timer.

Vores testkørsel bød på en masse gode grin og informative oplysninger om attraktionerne, jeg som københavner har en tendens til at forsømme og undervurdere. Under kørslen går en venlig og velinformeret stemme i gang med at oplyse om attraktionen, man nærmer sig. En smart feature, der gør oplevelsen både sjovere og mere spændende.

Tilbage på Langelinie Allé afleverer vi nøglen til Anders Juhl, der har startet Copenhagen By Cart. 

”Både Københavns Kommune og Wonderful Copenhagen er meget begejstrede for konceptet, og det har da også potentiale til andre storbyer. Det er en smart og miljøvenlig måde at opleve byen på, og mange af vores kunder træder direkte ind fra de store skibe og kører videre i bilerne,” forklarer Anders, der ser frem til at få Downtowns medlemmer ud og prøve bilerne.

I bliver i hvert fald nogle oplevelse og en sjov tur rigere – glæd jer!

 

Betingelser

 • Kan indløses fra 23.06.2012 til 28.09.2012.
 • Føreren af elbilen skal kunne fremvise gyldigt køre- og kreditkort, der medbringes ved udlejning.
 • Se lejebetingelserne på www.bycart.dk/Lejebetingelser.pdf
 • Evt. annullering af en udlejning skal ske mindst 24 timer i forvejen, ellers inddrages værdibeviset af hensyn til firmaets planlægning.


Information

 • Åbningstider: Alle dage kl. 9-21 eller efter aftale.
 • Hjemmeside: www.bycart.dk

Aftalepart

Copenhagen By Cart
CVR: 34221405

Adresse

Kronprinsessegade 54, 3.th.
Kbh
 • Copenhagen By Cart
  Langelinje Allé 36
  2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation