lyd_001.JPG
lyd_002.JPG
lyd_003.JPG
lyd_004.JPG

Få leveret 1 x lækker minihøjttaler fra GoBuy.dk

199,- / 429,-
  • 54% rabat
  • Slutter om

Få leveret 1 lækker minihøjttaler i blå fra GoBuy.dk – højttaleren har super lydkvalitet, kraftig bas og passer lige ned i din taske eller jakkelomme

Ud i solen med musikken

Journalist: Rose Maria Værnet

Foråret og sommeren lokker trendy københavnere ud for at nyde deres by. Parker, broer og havnepromenader fyldes med solhungrende mennesker og sød musik. Og er du også én af dem, der både elsker byen og din musik, er en transportabel højttaler et must.

Det har fyrene bag den nystartede webshop GoBuy.dk regnet ud. Med GoBuy.dk satser de på at holde fingeren på pulsen og udvælge fede produkter i tråd med tidens trend. Endnu engang slår de over halvdelen af prisen af minihøjttaleren i en ny, flot blå farve.

Den banebrydende teknologi bag den lækre minihøjttaler sikrer stor lyd og en forbløffende basgengivelse trods størrelsen, der faktisk er så minimal, at du kan stikke den i lommen eller håndtasken, når du vil ramme sommersolen.

Minihøjttaleren kan tilsluttes iPhones, laptops, MP3-afspillere m.m. via et almindeligt jackstik, ligesom du har mulighed for at koble flere minihøjttalere sammen og på den måde opnå en endnu federe lyd. Med det indbyggede lithium-ion batteri,  er du sikret op til tolv timers spilletid efter opladning via det medfølgende USB-kabel.

Du kan altså oplagt hive minihøjttaleren med på stranden, Bryggen eller til en omgang grill i gården til sommer og satse på mange timers sød musik. Så hop med på sommerdillen og del din musik med dine venner og byen.

Specifikationer:

- Spilletid: Op til 12 timer


- Amplifier: Indbygget digital forstærker for optimal lydgengivelse

- Materiale: Stærk konstruktion I hård plast, der holder til lidt af hvert

- Udgangseffekt: 3 Watt

- Frekvens: 100 Hz-20.000 Hz

- Batteri: Indbygget lithium-ion

- Opladning: Via USB-kabel, som medfølger

- Vægt: 90 gram

- Tilslutningsmuligheder: Jack 3,5 mm. (passer til iPhone, laptops, MP3-afspillere m.m.)

Du får højttaleren leveret til din dør uden yderligere omkostninger. Bare indtast din adresse, når du køber her på Downtown.

Betingelser

  • Kan indløses fra 23.06.2012 til 01.08.2012.
  • Prisen er inklusiv fragt, og højttaleren leveres til din dør inden for 2-4 uger.
  • Leveringsadressen indtastes under købet på Downtown. Du skal ikke foretage dig yderligere efter købet på Downtown. Produktet sendes direkte til den adresse, du har indtastet under køb.
  • Eventuelle spørgsmål angående højttaleren eller levering rettes til GoBuy.dk på mail info@gobuy.dk eller telefon 31 32 31 00.


Information

Aftalepart

GoBuy.dk
CVR: 34385556

Adresse

Overgaden Neden Vandet 45
1414 København K
Vælg variation
Vælg variation