Walbum_001.jpg
Walbum_002.jpg
Walbum_003.jpg
Walbum_004.jpg

Lær at leve af din egen kunst med Dorthe Walbum

375,- / 1.379,-
 • 73% rabat
 • Slutter om

Lær at leve af din egen kunst med 1 workshop, video, arbejdsark, e-bogen ”Lev af Din Kreativitet” og hele 3 måneders klub-medlemskab hos Dorthe Walbum

Lær at leve af din kunst – det er muligt!

Journalist: Laura Lindskov Jensen & Cecilie Wendt Kofoed

Er der snart ikke plads til flere af dine malerier i stuen, eller har du flere gange begejstret veninderne med et sæt hjemmelavede øreringe i fødselsdagsgave? Så er det måske på tide, at du tager skridtet videre og lærer, hvordan du kan sælge din kunst. Det kan Dorthe Walbum hjælpe dig med. Ikke blot er hun selv kunstner - hun har allerede hjulpet flere tusinder kunstnere på vej før dig.

Dorthe Walbum er stifter af det gamle netværk, Englebasserne.dk, som er Danmarks største netværk for kreative. Herigennem har hun været i kontakt med op i mod 8000 kunstnere og designere, som hun over årene har rådgivet. 

Du får:

- Et dagskursus, hvor du får redskaberne til at kunne leve af din kunst. Kurset henvender sig til alt fra smykke-, kunst- og tøjdesignere til malere eller tegnere, og du vil få en række praktiske værktøjer til, hvordan du synliggør dig selv f.eks. gennem hjemmeside, presse og events. Det handler om at få dig i gang med at udleve din drøm, og du vil på workshoppen møde andre kunstnersjæle, som du kan dele erfaringer med. 

- 3 måneders klub-medlemskab til Dorthes ”Klub Kreativ,” hvor du får tilsendt et månedligt klubmateriale med råd og opbakning. 

- Materiale på arbejdsark og video fra dagens workshop.

- E-bogen ”Lev af din kreativitet,” som er skrevet af Dorthe Walbum. Den omhandler netop hvordan, du lever af din egen kunst. 

Du får allerede tilsendt e-bogen ved bestilling af et valgfrit kursus, og du har yderligere mulighed for at få tilsendt første måneds klubmateriale som en forsmag på kurset og inspiration til sommeren.

Efter hvert kursus får du en mappe, som indeholder alt, hvad du skal bruge. Forslag til leverandører, steder hvor det er oplagt, at du udstiller din kunst, hvem der vil egne sig til at lave din hjemmeside og så videre. Derudover får du en handlingsplan med hjem.

Kurserne foregår i fine lokaler i Kødbyen alle dage fra kl. 10-14. Du kan finde konkrete datoer på hjemmesiden: www.dorthewalbum.dk

Så tag springet – det er aldrig for sent at følge sin drøm.

 

Betingelser

 • Kan indløses fra 22.06.2012 til 20.09.2012.
 • Kurserne foregår i fine lokaler i Kødbyen alle dage fra kl. 10-14. Du kan finde konkrete datoer på hjemmesiden: www.dorthewalbum.dk.
 • Bestil tid ved at sende Dorthe Walbum en mail på: hello@dorthewalbum.dk og få tilsendt e-bogen ”Lev af Din Kreativitet” + første måneds klubmateriale som en forsmag og inspiration til kurset og medlemskabet.


Information

Aftalepart

Dorthe Walbum
CVR: 27 06 72 04

Adresse

SOHO kontorhotel Flæsketorvet 68, 1.sal 1711 København V
 • Dorthe Walbum
  Zoho Kontorhotel
  Flæsketorvet 68, 1
  1711 København K
Vælg variation
Vælg variation