greta_001.JPG
greta_002.JPG
greta_003.JPG
greta_004.JPG
greta_005.JPG
greta_006.JPG
greta_007.JPG
greta_008.JPG

Slut med fobier og meget mere med 1 times hypnose

399,- / 800,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Bliv hjulpet af med fobier, dårligt selvværd, præstationsangst og meget andet med 60 min. hypnose hos hypnoterapeut Greta Andersen i KBH K eller Greve

Få hjælp til at kortlægge dit indre

Journalist: Cecilie Thorup

Fotograf: Alexander Banck-Petersen

Du er ikke bare den, du tror, du er – under din bevidsthed bruser et følelsesliv, som kan have større indflydelse på din hverdag, end du umiddelbart lige går rundt og regner med. Det fik jeg lov at mærke på egen hånd, da jeg lagde mig på briksen i de flotte, store og lyse lokaler midt på Christianshavns Torv.

Når folk siger ’hypnose’, kommer jeg hurtigt til at tænke på snurrende spiraler, tikkende penduler og hypnotisører med spidse overskæg. Men da jeg møder Greta Andersen, erfarer jeg hurtigt, at der er langt fra mine forestillinger hentet fra myter og tv-shows til den yderst kompetente og professionelle behandling, jeg fik. 

”Det handler om at blive bevidst om sig selv – at mærke sig selv og være klar over, hvor stor tankens kraft egentlig er,” siger Greta Andersen og forklarer mig, hvordan hypnosen går ind og reparerer på de negative overbevisninger, der måske har indlejret sig i min underbevidsthed.

Gretas meditative stemmer beroliger mig hurtigt og vejleder mig ned i et stadie, hvor jeg er langt væk fra den sædvanlige hverdagstrummerum, der normalt præger mit daglige tankespind. Det er udfordrende at blive konfronteret med de underbevidste lag af ens personlighed, men jeg føler mig helt tryg ved Gretas rolige vejledning. Jeg går derfra med en følelse af at være opløftet, fuld af energi og lidt tættere på mig selv og mit indre følelsesliv. En gavnlig, positiv og nyttig oplevelse – også selvom jeg hverken lider af fobier eller angst. 

Hypnose er generelt en effektiv måde til at komme ind og mærke efter inde i sig selv, og lider du af irriterende fobier, kan Greta hjælpe dig af med dem. Nogle gange er det ikke mere end en times terapi, der skal til, for at blive fobierne kvit.

Betingelser

 • Kan indløses fra 20.06.2012 til 01.02.2013.
 • Max. 1 værdibevis pr. person
 • Max. 133 værdibeviser til salg
 • Behandlingen kan finde sted enten på Christianshavn eller i Greve.
 • Tidsbestilling skal ske enten på mail: mail@gretaandersen.dk eller telefon: 40638200
 • Afbud skal meldes senest 24 timer inden aftalt tid, ellers indløses værdibeviset.


Information

Aftalepart

Greta Andersen
CVR: 0

Adresse

Dronningensgade 48
Christianshavn
 • Greta Andersen
  Dronningensgade 48
  1420 København K
Vælg variation
Vælg variation