Akuviva_001.JPG
Akuviva_002.JPG
Akuviva_003.JPG
Akuviva_004.JPG
Akuviva_005.JPG
Akuviva_006.JPG
Akuviva_007.JPG
Akuviva_008.JPG

1 times ansigtsforyngende akupunktur og Gua Sha-massage

249,- / 500,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Få 1 times kosmetisk ansigtsakupunktur og kinesisk Gua Sha-massage, der forebygger og fjerner mindre rynker og furer hos RAB-godkendt akupunktør Kim Borrit

Effektiv ansigtsforyngelse helt naturligt

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein

Fotograf: Kim Bjærre

Da jeg ligger på briksen hos Kim Borrit med mere end 25 nåle i ansigtet, kommer jeg til at tænke på en lignende scene fra Sex & the City, hvor Charlotte er i fertilitetsbehandling hos Dr. Mao. Hun kan slet ikke koncentrere sig om at slappe af på grund af gadestøj og trafiklarm fra det åbne storbyvindue, men sådan er det ikke her. Jeg ligger i hjertet af Charlottenlund til lyden af kronbladenes rislen udenfor, hvilket tager mig ind i en form for meditativ tilstand.

Kim Borrits klinik ligger i en gammel patriciervilla aller øverst med skrå loftsbjælker og sprossede ruder. Jeg tager plads ved et antikt, træskrivebord i et indhak i loftslejligheden, hvor han forklarer mig om behandlingen. 

Efter introduktionen lægger jeg mig på briksen, hvor Kim Borrit tilpasser behandlingen individuelt til mig efter principperne i traditionel Kinesisk Medicin. Den kosmetiske akupunktur foregår med små specialnåle, der er meget tynde, og du mærker næsten ikke, at de bliver sat ind. Nålene stimulerer svækkede muskler og strammer på den måde ansigtet op. Behandlingen begrænses ikke kun til ansigtet men inkluderer også hænder og fødder, så ubalancer i kroppen ophæves, og den naturlige energibalance genoprettes.

Efter ansigtsakupunkturen smøres min hud ind i koldpresset mandelolie og skrabes forsigtigt med et glat Gua Sha-bræt. Det øger blodcirkulation, hvilket er med til at give muskulaturen vitalitet og spændstighed og rense kroppen for giftstoffer. Hvis du ikke har nogle infiltrationer, vil du ikke kunne se noget efter behandlingen, hvorimod der vil komme en tydelig rødmen, hvis du har haft ophobede affaldsstoffer og blokeringer. Rødmen aftager i løbet af en times tid, og din hud bliver helt frisk. 

Kineserne har brugt kosmetisk akupunktur og Gua Sha-massage de sidste 1000 år. Det var en naturlig del af hverdagen for den kejserlige familie og de rige kinesere, og jeg forstår godt hvorfor. De simple teknikker får din hud til at gløde og gør dig naturligt smuk. De senere år har fænomenet nærmest fået kultstatus i Hollywood, hvor de rige og berømte nyder godt af den kejserlige behandling – og nu er turen også kommet til dig.

Betingelser

 • Kan indløses fra 24.06.2012 til 24.10.2012.
 • OBS: Du kan også bruge værdibeviset til 1 times almindelig kropsakupunktur og Gua Sha-massage.
 • Booking er nødvendig på tlf. 53 54 64 65. Du skal oplyse dit Downtown-referencenummer ved tidsbestilling.
 • Hvis du bliver forhindret til en aftale, skal du melde afbud senest 24 timer før via telefon. Ved udeblivelse eller for sent afbud er klinikken berettiget til at indløse dit værdibevis uden brug.
 • Du kan medbringe foundation, hvis du skal på arbejde eller til et socialt arrangement lige efter behandlingen.
 • Max 135 værdibeviser til salg.
 • Max 1 værdibevis pr. person.


Information

 • Åbningstider:
  Man-tors: 9.30-19
  Fre: 9.30-13
 • Hjemmeside: www.akuviva.dk

Anmeldelser

Akuviva.dk:

”Jeg har været meget plaget af kramper i mine ben, et problem som min læge ikke har kunnet hjælpe mig med. ”Det måtte jeg lære at leve med”. Det kunne jeg ikke acceptere og valgte derfor at prøve at gå i behandling hos akupunktør Kim Borrit. Det har jeg ikke fortrudt! Allerede efter få behandling kunne jeg mærke en klar bedring, og efter ca. 10 behandlinger har jeg ikke haft nogen smerter og kramper. Det har virkeligt forbedret min livskvalitet.”

(Lis Andersen, Lyngby)

Akuviva.dk:

”Et fantastisk forløb! I 6-7 uger fik jeg gradvis kraftigere og kraftigere ondt i min nakke og skulder, til sidst så meget at jeg blev hel desperat. Min læge tilbød mig en blokade, men jeg nægter bare at bedøve smerter! Ved en tilfældighed hørte jeg om Kim Borrit og hans gode resultater, samme dag fik jeg en tid i hans klinik. Efter kun én behandling var smerterne væk, jeg kunne næsten ikke tro det var rigtigt, men smertehelvedet var med ét ovre.”

(Elena Christensen 61 år, Gentofte)

Aftalepart

Akuviva
CVR: 2703 3725

Adresse

Frisersvej 29
Charlottenlund
 • Akuviva
  Frisersvej 24
  2920 Charlottenlund
Vælg variation
Vælg variation