249DKK
FØRPRIS 500 DKK
Spar 50 %
Udløbet
27 har købt
Akuviva er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Få 1 times kosmetisk ansigtsakupunktur og kinesisk Gua Sha-massage, der forebygger og fjerner mindre rynker og furer hos RAB-godkendt akupunktør Kim Borrit

Effektiv ansigtsforyngelse helt naturligt

 

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein

Fotograf: Kim Bjærre

 

Da jeg ligger på briksen hos Kim Borrit med mere end 25 nåle i ansigtet, kommer jeg til at tænke på en lignende scene fra Sex & the City, hvor Charlotte er i fertilitetsbehandling hos Dr. Mao. Hun kan slet ikke koncentrere sig om at slappe af på grund af gadestøj og trafiklarm fra det åbne storbyvindue, men sådan er det ikke her. Jeg ligger i hjertet af Charlottenlund til lyden af kronbladenes rislen udenfor, hvilket tager mig ind i en form for meditativ tilstand.

 

Kim Borrits klinik ligger i en gammel patriciervilla aller øverst med skrå loftsbjælker og sprossede ruder. Jeg tager plads ved et antikt, træskrivebord i et indhak i loftslejligheden, hvor han forklarer mig om behandlingen. 

 

Efter introduktionen lægger jeg mig på briksen, hvor Kim Borrit tilpasser behandlingen individuelt til mig efter principperne i traditionel Kinesisk Medicin. Den kosmetiske akupunktur foregår med små specialnåle, der er meget tynde, og du mærker næsten ikke, at de bliver sat ind. Nålene stimulerer svækkede muskler og strammer på den måde ansigtet op. Behandlingen begrænses ikke kun til ansigtet men inkluderer også hænder og fødder, så ubalancer i kroppen ophæves, og den naturlige energibalance genoprettes.

 

Efter ansigtsakupunkturen smøres min hud ind i koldpresset mandelolie og skrabes forsigtigt med et glat Gua Sha-bræt. Det øger blodcirkulation, hvilket er med til at give muskulaturen vitalitet og spændstighed og rense kroppen for giftstoffer. Hvis du ikke har nogle infiltrationer, vil du ikke kunne se noget efter behandlingen, hvorimod der vil komme en tydelig rødmen, hvis du har haft ophobede affaldsstoffer og blokeringer. Rødmen aftager i løbet af en times tid, og din hud bliver helt frisk. 

 

Kineserne har brugt kosmetisk akupunktur og Gua Sha-massage de sidste 1000 år. Det var en naturlig del af hverdagen for den kejserlige familie og de rige kinesere, og jeg forstår godt hvorfor. De simple teknikker får din hud til at gløde og gør dig naturligt smuk. De senere år har fænomenet nærmest fået kultstatus i Hollywood, hvor de rige og berømte nyder godt af den kejserlige behandling – og nu er turen også kommet til dig.

 



Max. 135 værdibevis(er) til salg

Max. 1 værdibevis(er) pr. person

Information

Se mere
  • Åbningstider:
    Man-tors: 9.30-19
    Fre: 9.30-13
  • Hjemmeside: www.akuviva.dk

Betingelser

Se mere
  • OBS: Du kan også bruge værdibeviset til 1 times almindelig kropsakupunktur og Gua Sha-massage.
  • Booking er nødvendig på tlf. 53 54 64 65. Du skal oplyse dit Downtown-referencenummer ved tidsbestilling.
  • Hvis du bliver forhindret til en aftale, skal du melde afbud senest 24 timer før via telefon. Ved udeblivelse eller for sent afbud er klinikken berettiget til at indløse dit værdibevis uden brug.
  • Du kan medbringe foundation, hvis du skal på arbejde eller til et socialt arrangement lige efter behandlingen.
  • Max 135 værdibeviser til salg.
  • Max 1 værdibevis pr. person.

Aftalepart

Se mere
Akuviva
CVR: 2703 3725
Adresse
Frisersvej 29

Beliggenhed

Se mere
Frisersvej 24 2920 Charlottenlund
Indlæser kort...

249DKK
FØRPRIS 500 DKK
Spar 50 %
Udløbet
27 har købt
Akuviva er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Max. 135 værdibevis(er) til salg

Max. 1 værdibevis(er) pr. person