Dykkergitte_001.jpg
Dykkergitte_002.jpg
Dykkergitte_003.jpg
Dykkergitte_004.jpg

Prøvedyk med Dykkergitte på Amager Strandpark

349,- / 790,-
 • 56% rabat
 • Slutter om

Mærk vægtløsheden under overfladen med et prøvedyk med Dykkergitte på Amager Strandpark. Du guides sikkert og trygt af en professionel dykkerinstruktør

Vi ses under overfladen

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein

Dykkergitte står for dykkerskolen i DGI-byen i hjertet af København og er et dynamisk team af professionelle instruktører, der uddanner dykkere på alle niveauer - fra begynder til instruktørniveau. For Dykkergitte er kursisten i centrum og alle instruktørerne lægger vægt på, at kursisterne får en god oplevelse. En af Dykkergittes kerneværdier er, at alle skal føle sig godt tilpas og trygge under dykket. Gitte Skytte, som er kvinden bag Dykkergitte, er en af Danmarks højst uddannede, kvindelige dykkerinstruktører.

Prøvedykket med Dykkergitte foregår på Amager Standpark, hvor du starter med at blive grundigt instrueret i, hvordan du dykker, hvilke signaler du skal bruge i vandet, og hvilke sikkerhedsforanstaltninger der er, så dit prøvedyk bliver en god og uforglemmelig oplevelse. 

Amager Strandpark er et af Danmarks bedste dykkersteder, når det gælder prøvedyk, fordi forholdende er særdeles begyndervenlige. Dykkergitte medbringer alt udstyr (våddragt, finner, vægtbælte, maske og luftflaske). Der er omklædning og badefaciliteter på stranden, og det eneste du skal have med er badetøj, håndklæde og dit gode humør.

Efter prøvedykket har du mulighed for at komme videre på dykkerkursus og tage et PADI dykkercertifikat hos Dykkergitte, der er anerkendt på alle dykkersteder - i syden som i Danmark. 

Så det er bare med at komme i gang og prøve det af. Jo før du booker, jo før starter dit eventyr under overfladen.

Betingelser

 • Kan indløses fra 20.06.2012 til 01.09.2012.
 • Du skal være sund, rask og fyldt 12 år.
 • Booking af dato for prøvedykket skal ske på mail gitte@dykkergitte.dk eller via tlf. 30 64 90. Husk at oplyse dit Downtown-referencenummer. Tilmeldingen til dato for prøvedykket er bindende.
 • I mødes på Amager Strandpark og ikke i DGI-byen. Du vil få mere information om mødested og tid, når du booker dato for prøvedykket.


Information

Aftalepart

Dykkergitte
CVR: 28658877

Adresse

Kildetoften 8, Salløv
4621 Gadstrup
 • Dykkergitte
  Dykkerskolen i DGI-byen
  Tietgensgade 65
  1704 København V
Vælg variation
Vælg variation