FamFit_001.JPG
FamFit_002.JPG
FamFit_003.JPG
FamFit_004.JPG
FamFit_005.JPG
FamFit_006.JPG
FamFit_007.JPG
FamFit_008.JPG
FamFit_009.JPG
FamFit_010.JPG

Få 3 mdrs træningsmedlemskab hos FamFit.dk

199,- / 507,-
 • 61% rabat
 • Slutter om

Kom i form i byens parkanlæg! Få 3 mdrs. medlemskab hos FamFit.dk og prøv kræfter med bl.a. multicrosstraining, løbehold og seniorhold

I form med naturen - og din by

Journalist: Rose Maria Værnet

Fotograf: Kim Bjærre

FamFit.dk er uformel træning i naturen. Naturfitnesskonceptet er skabt af outdoor-entusiasterne Theis Rosenkvist og Allan Hansen, der begge er passionerede udøvere af løb, kitesurfing og multicrosstraining og med teambuilding-virksomheden Humanic Group har styr på, hvordan man skaber motivation og teamånd. 

Jeg besøger FamFit.dk, hvor de hører til – nemlig i byens parker og denne tirsdag nærmere bestemt smukke Østre Anlæg, der bugter sig ud for Statens Museum for Kunst. De dybgrønne trækroner og den milde luft varsler sommer, men himlen er grå, og parken er næsten tom ud over det farvestrålende, stemningsfulde MCT-hold, som kaldes sammen af en kvindelig instruktør, der er på fornavn med alle.

Med udendørskonceptet har FamFit.dk aftaler med byens parker fra Søndermarkens og Østre Anlægs grønne arealer til stierne i Amager Strandpark og de rå brosten langs havnekajen ved Islands Brygge. Og ved at slippe for leje og vedligeholdelse af kedsommelige træningslokaler kan FamFit.dk investere i de dygtigste instruktører i feltet, der alle har en relevant uddannelse – flere fra universitetet.

Professionaliteten kan jeg da også mærke på den unge instruktør, der guider MCT-holdet gennem varierende crossfit-inspirerede, funktionelle løbe- og styrkeøvelser ved brug af parkanlæggets bænke, bakker, træstubber og plæner.

Sjældent har jeg set et træningshold så grinende, motiveret og stærkt svedende som dagens hold, der giver high fives og assisterer hinanden, mens instruktøren vejleder i udførslen af øvelserne, og fotograf-Kim prustende sprinter efter holdet for at få sine skud. Men det er netop dét, FamFit.dk kan tilbyde: Kvalificeret og effektiv holdtræning tilpasset individuelt niveau i uformelle, trygge udendørs omgivelser.

Med 3 måneders fuldt medlemskab hos FamFit.dk får du adgang til alle udbudte hold ved at booke dig ind i deres holdkalender, som du kan finde her. Lige nu har FamFit.dk MCT (multicrosstraining), powerwalk, løbehold, Running MCT, seniormotion og familiehold, og senere på året kan de også tilbyde yoga, juniorhold, slankehold, mountainbike og tai chi.

Hvad venter du på? Kom i form med naturen – og din by!

Betingelser

 • Kan indløses fra 19.06.2012 til 17.09.2012.
 • Du skal være minimum 18 år for at blive medlem hos FamFit.dk.
 • Efter du har modtaget dit referencenummer fra Downtown, skal du melde dig ind på www.FamFit.dk ved at klikke på ”Bliv medlem” og vælge ”Downtown-tilbud uge 25”. Her skal du indtaste personlige oplysninger samt anføre dit Downtown-referencenummer i kommentarfeltet i trin 5. Det vil koste 1 krone i oprettelsesgebyr, som automatisk tilbagebetales fra FamFit.dk efter indmeldelse.
 • Du bestemmer selv, hvornår dit medlemskab skal starte. Du skal blot aktivere det på FamFit.dk inden for 3 måneder efter tilbuddet har kørt på Downtown.
 • Alle henvendelser angående medlemskabet skal rettes til FamFit.dk på info@famfit.dk eller tlf. 70 26 75 85.


Information

 • Åbningstider:
  Se holdkalenderen
  FamFit.dk’s kontor: Man-fre: 11-16
 • Hjemmeside: www.famfit.dk
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

"Jeg er vild med at træne ude i den friske luft. Langt væk fra spejle, overophedede og overfyldte træningslokaler. For ude i naturen er stemningen usnobbet og uformel. Når man træner udendørs med Famfit handler det ikke om at have det rigtige tøj på - eller se smart ud (…) 

Jeg elsker at mærke årstidernes skiften. At se, der er kommet en ny blomst op siden sidst - og at jeg altid får en god naturoplevelse med hjem, hver gang jeg træner på ét af FamFits hold"

(Sofie Aabenhus har været med siden opstarten af FamFit.dk)

“Holdtræning i naturen er en af de motionsformer, der er allermest i vækst. Og i USA har denne træningsform allerede slået alle rekorder. Og det er Ikke uden grund. Udendørs træning gavner nemlig ikke kun vores kondition og velbefindende. Det dæmper vores stresshormoner og giver os mulighed for at opnå den mængde dagslys og de D-vitaminer vi så hårdt har brug for. Og hvis sofaen ikke skal vinde, når vi fører vores egen indre kamp inden træningen, så hjælper det som regel at have nogen at træne sammen med. Netop derfor er holdtræning i naturen en træningsform der tiltaler rigtig mange, da den dækker vores behov for samvær med andre, motion, frisk luft og gode oplevelser i naturen.”

(Helsefitness.wordpress.dk)

Aftalepart

FamFit.dk
CVR: 35870229

Adresse

Amager Strandvej 122
2300 Kbh S
 • FamFit.dk
  Amager Strandvej 122
  2300 København S
Vælg variation
Vælg variation