159DKK
FØRPRIS 318 DKK
Spar 50 %
Udløbet
188 har købt
Caffe italiano er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Caffé Italiano på Østebro byder på middag for 2 personer. I kan hver vælge 1 af de 3 hjemmelavede Italienske pastaretter. Vælg mellem kalv, kylling eller fisk, og nyd det inde eller ude i solen

Simple pasta-herligheder i solen

 

Journalist: Severin Hygum

Fotograf: Kim Bjærre

 

En pastaret kan smage himmelsk, hvis den er tilberedt ordentlig med de rigtige råvarer. Og det kan de i den grad finde ud af på Caffé Italiano, der ligger på den lidt hengemte, men hyggelige Fridtjof Nansens Plads. Vi smagte desuden en meget let og anbefalelsesværdig hvidvin, en Soave Borgoletto 2011, fra italienske Fasoli Gino.

 

Jeg havde næste glemt det. Hvor godt en pastaret egentlig kan smage – også selv om den er ret simpel. Første ret jeg smager, består ikke af meget andet end pasta, kalvefilet og champignon. Vel skal der sikkert også lidt hvidløg og olivenolie til, men det er stort set også det. Smagen er fænomenal cremet, og jeg tøver lidt, da min borddame Sara spørger, om vi skal bytte tallerkner. 

 

Det viser sig ikke at være så slemt endda. På den nye tallerken ligger der flotte stykker af fast, grøn asparges, saftige kyllingeskiver og peberfrugt i en lidt mere krydret sauce end forrige. En mindst lige så velsmagende ret som den med kalv – måske endda en kende mere let og sommerlig.

 

Sidste ret vi smager, er en tallerken med mørke, hjemmelavede raviolie-puder med lyst fyld af havbars. Raviolien og fisken spiller godt sammen med tilbehøret, der primært består af squash og cherrytomater.  Tomatsaucen er meget velbalanceret, muligvis fra en rødvinseddike og et drys sukker. Ifølge køkkenchefen bliver selve raviolierne også lavet på stedet.

 

Især til sidste fiskeret vil jeg anbefale en meget let og frugtig hvidvin med smagsstrøg af hyldeblomst. Vi smagte nemlig en Borgoletto Soave 2011 fra Fasoli Gino. En elegant drue, der i hvert fald gik rent ind hos undertegnede. 

 

Ud over dejlige pastaretter, tilbyder Caffé Italiano også retter ud af huset, brunch og afvikling af større selskaber.

 

Vi anbefaler, at du inviterer ud og nyder retterne i solen på Fridtjof Nansens Plads. Glæd jer!

 



Max. 1000 værdibevis(er) til salg

Max. 25 værdibevis(er) pr. person

Information

Se mere
  • Åbningstider:
    Tilbuddet gælder fra kl. 17-21, og restauranten er åben til sidste gæst forlader stedet.
    Søndag lukket efter frokost.
    Mandag lukket.
  • Hjemmeside: www.caffeitaliano.dk
  • Sig hej til Reminder:
    Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

 

Betingelser

Se mere
  • Bordbooking 24 timer før på tlf. 35 38 35 00.
  • Tilbuddet gælder for 2 personer, dvs. én ret til hver.
  • Evt. afbestilling af et bord skal ske mindst 24 timer før, ellers inddrages værdibeviset af hensyn til restaurantens planlægning. 
  • Max. 1000 værdibeviser til salg.

Aftalepart

Se mere
Caffe italiano
CVR: 33970757
Adresse
Østbanegade 23

Beliggenhed

Se mere
Fridtjof Nansens Plads 2 2100 København Ø
Indlæser kort...

159DKK
FØRPRIS 318 DKK
Spar 50 %
Udløbet
188 har købt
Caffe italiano er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Max. 1000 værdibevis(er) til salg

Max. 25 værdibevis(er) pr. person