385DKK
FØRPRIS 775 DKK
Spar 50 %
Udløbet
75 har købt
Gyldne Poter er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Nyd 30 minutters afslappende massage af nakke, arme og øvre ryg efterfulgt af 45 minutters naturlig ansigtsbehandling hos Jannie Leit på Frederiksberg

Saliggørende Chinese Face Bath

 

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein

Fotograf: Kim Bjærre

 

”Nå, har du sovet godt?,” siger Downtowns fotograf, Kim, mens han knipser mig lige i ansigtet med sit kamera. Jeg glipper med øjnene og er lidt konfus. ”Har jeg sovet?,” spørger jeg lidt søvndrukken. Jannie Leits blide hænder – eller gyldne poter – har sendt mig direkte i drømmeland med sine lette tryk, og jeg har åbenbart givet et lille grynt fra mig. Hun fortæller mig, at hun ser det som et stort kompliment, når hendes klienter døser lidt hen under behandlingen. 

 

”Det handler jo netop om at opbygge tillid, så mine klienter kan være fuldstændig afslappede,” fortæller hun.

 

Med den luksuriøse behandling får du: 

 

Dybdegående fysiurgisk massage af nakke, arme og skuldre efterfulgt af en varmepude på maven, der afspænder musklerne, øger blodcirkulationen i hele maveregionen og stimulerer stofskiftet.

 

Indledende varmekompres og afrensning, der løsner døde hudceller, regulerer hudens talgproduktion og renser porerne. 

 

Cremepeeling med finkornet, mineralsk muddermaske, der fjerner døde hudceller og stimulerer blodcirkulationen efterfulgt af Chinese Face Bath og varmekompres.

 

Kurland-planteserum og ansigtscreme med aloe vera, jojobaolie og gedesmør efterfulgt af Chinese Face Bath og varmekompres.

 

Fugtgivende og forfriskende hudplejecreme med en aktiv anti-aging effekt, som virker beroligende på hudirritationer. Dens co-ensym Q10, hvid te og søgræs-ekstrakt gør huden mærkbart glat og lækker.

 

Blødgørende algemaske af spirulina og laminaria, der stimulerer cellefornyelsen og beskytter huden mod skadelige miljøpåvirkninger. Masken er fyldt med antioxidanter og øger optagelsen af de aktive stoffer fra produkterne fra 4 % til 40-60 %.

 

Er der noget at sige til, at jeg blev helt saglig? Behandlingen efterlader dig med en fuldstændig rolig krop og en opfrisket hud, der gløder – og måske et snork rigere.

 



Max. 100 værdibevis(er) til salg

Max. 1 værdibevis(er) pr. person

Information

Se mere
  • Åbningstider:
    Søn: 12-18
    Tirs: 18-22
  • Hjemmeside: www.gyldnepoter.dk
  • Sig hej til Reminder:
    Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Betingelser

Se mere
  • Onlinebooking på www.gyldnepoter.dk
  • Vælg ”Downtown massage” og indtast derefter dit navn og telefonnummer. Du skal oplyse dit Downtown-referencenummer under ”Bemærkninger” til sidst.
  • Hvis du bliver forhindret til en aftale, skal du melde afbud senest 24 timer før på tlf. 28 90 25 40. Ved udeblivelse eller for sent afbud er klinikken berettiget til at indløse dit værdibevis uden brug.
  • Max. 100 værdibeviser til salg.
  • Max. 1 værdibevis pr. person.

Aftalepart

Se mere
Gyldne Poter
CVR: 0

Beliggenhed

Se mere
Godthåbsvej 27 2000 Frederiksberg
Indlæser kort...

385DKK
FØRPRIS 775 DKK
Spar 50 %
Udløbet
75 har købt
Gyldne Poter er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Max. 100 værdibevis(er) til salg

Max. 1 værdibevis(er) pr. person