GyldnPoterv_001.JPG
GyldnPoterv_002.JPG
GyldnPoterv_003.JPG
GyldnPoterv_004.JPG
GyldnPoterv_005.JPG
GyldnPoterv_006.JPG
GyldnPoterv_007.JPG
GyldnPoterv_008.JPG
GyldnPoterv_009.JPG
GyldnPoterv_010.JPG

Massage af nakke, arme, øvre ryg & ansigtsakupressur

385,- / 775,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Nyd 30 minutters afslappende massage af nakke, arme og øvre ryg efterfulgt af 45 minutters naturlig ansigtsbehandling hos Jannie Leit på Frederiksberg

Saliggørende Chinese Face Bath

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein

Fotograf: Kim Bjærre

”Nå, har du sovet godt?,” siger Downtowns fotograf, Kim, mens han knipser mig lige i ansigtet med sit kamera. Jeg glipper med øjnene og er lidt konfus. ”Har jeg sovet?,” spørger jeg lidt søvndrukken. Jannie Leits blide hænder – eller gyldne poter – har sendt mig direkte i drømmeland med sine lette tryk, og jeg har åbenbart givet et lille grynt fra mig. Hun fortæller mig, at hun ser det som et stort kompliment, når hendes klienter døser lidt hen under behandlingen. 

”Det handler jo netop om at opbygge tillid, så mine klienter kan være fuldstændig afslappede,” fortæller hun.

Med den luksuriøse behandling får du: 

Dybdegående fysiurgisk massage af nakke, arme og skuldre efterfulgt af en varmepude på maven, der afspænder musklerne, øger blodcirkulationen i hele maveregionen og stimulerer stofskiftet.

Indledende varmekompres og afrensning, der løsner døde hudceller, regulerer hudens talgproduktion og renser porerne. 

Cremepeeling med finkornet, mineralsk muddermaske, der fjerner døde hudceller og stimulerer blodcirkulationen efterfulgt af Chinese Face Bath og varmekompres.

Kurland-planteserum og ansigtscreme med aloe vera, jojobaolie og gedesmør efterfulgt af Chinese Face Bath og varmekompres.

Fugtgivende og forfriskende hudplejecreme med en aktiv anti-aging effekt, som virker beroligende på hudirritationer. Dens co-ensym Q10, hvid te og søgræs-ekstrakt gør huden mærkbart glat og lækker.

Blødgørende algemaske af spirulina og laminaria, der stimulerer cellefornyelsen og beskytter huden mod skadelige miljøpåvirkninger. Masken er fyldt med antioxidanter og øger optagelsen af de aktive stoffer fra produkterne fra 4 % til 40-60 %.

Er der noget at sige til, at jeg blev helt saglig? Behandlingen efterlader dig med en fuldstændig rolig krop og en opfrisket hud, der gløder – og måske et snork rigere.

Betingelser

 • Kan indløses fra 09.07.2012 til 10.01.2013.
 • Onlinebooking på www.gyldnepoter.dk
 • Vælg ”Downtown massage” og indtast derefter dit navn og telefonnummer. Du skal oplyse dit Downtown-referencenummer under ”Bemærkninger” til sidst.
 • Hvis du bliver forhindret til en aftale, skal du melde afbud senest 24 timer før på tlf. 28 90 25 40. Ved udeblivelse eller for sent afbud er klinikken berettiget til at indløse dit værdibevis uden brug.
 • Max. 100 værdibeviser til salg.
 • Max. 1 værdibevis pr. person.


Information

 • Åbningstider:
  Søn: 12-18
  Tirs: 18-22
 • Hjemmeside: www.gyldnepoter.dk
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Gyldne Poter
CVR: 0
 • Gyldne Poter
  Godthåbsvej 27
  2000 Frederiksberg
Vælg variation
Vælg variation