sunglasses_001.jpg
sunglasses_002.jpg
sunglasses_003.jpg
sunglasses_004.jpg
sunglasses_005.jpg
sunglasses_006.jpg
sunglasses_007.jpg

400 kr. til designer-solbriller fra sunglassesshop.com

160,- / 400,-
 • 60% rabat
 • Slutter om

Med et gavekort på 400 kr. til sunglassesshop.com kan du håndplukke sommerens solbriller blandt de største mærker som Ray-Ban, Tom Ford, Oakley & Dior

Seje designersolbriller til sommeren & din stil

Journalist: Ditte Marie Larsen & Cecilie Wendt Kofoed

Solbriller er den ultimative accessory. De passer til alt og udgør tit et helt outfit i sig selv. Hver sommer investerer jeg i et par nye designersolbriller, men jeg kan aldrig finde den model, som jeg gerne vil have – og jeg ender altid med at betale overpris. Lyder det bekendt? Hos sunglassesshop.com er det næsten helt sikkert, at de har din model i deres sortiment. Det omfatter nemlig mere end 160 af de mest luksuriøse mærker blandt andet Dior, Gucci, Oakley, Ray-Ban og Tom Ford. Du kan også få udvalgte modeller med styrke, hvis du har behov for det.

Hos sunglassesshop.com sælger de kun ægte varer. De køber alle deres produkter direkte fra leverandørerne og har en autoriseret indkøber for hvert eneste mærke, som de sælger. På Ray-Bans og Oakleys hjemmesider er sunglassesshop.com også kvalitetsstempelet som godkendt forhandler.

Alle produkter leveres med garanti, og hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte sunglassesshop.com. De sidder klar til at hjælpe. Hvis du slår dem op på Trustpilot.dk, vil du også se, de har en fantastisk rating.

Lige nu tilbyder Sunglasses Shop gratis levering. Der er under 2 ugers leveringstid på almindelige solbriller og 4 ugers leveringstid på solbriller med styrke.

Jeg er allerede hooked – og klar på denne sommers solbrillelook!

Betingelser

 • Kan indløses fra 18.06.2012 til 18.09.2012.
 • Du kan max. bruge 1 værdibevis pr. ordre.  
 • Gavekortet kan indløses fra mandag d. 18. juni 2012 efter kl. 14.
 • Når du har lagt dine varer i kurven, går du til betaling. I feltet 'rabatkode' skal du oplyse dit Downtown-referencenummer (uden de sidste to bogstaver). Derved genereres rabatten automatisk. Derefter skal du i feltet ”navn” skrive dine kontrolbogstaver i en parentes efter dit navn.
 • Der er 2 ugers leveringstid på almindelige solbriller og 4 ugers leveringstid på solbriller med styrke.
 • Alle spørgsmål vedr. køb og levering rettes til Sunglassesshop.com på tlf. 36 96 42 11 (man-fre kl.10-18.30).


Information

 • Åbningstider: (Det danske kontor) Man-fre: 10-18.30
 • Hjemmeside: www.sunglassesshop.com
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

”Super betjening! Der er intet at sætte en finger på. Siden kan klart anbefales!!”

“The whole process was quick, easy and SO much cheaper than buying in a shop. It was brilliant.”

“I was looking for these sunglasses for a while. They processed my order super fast and I received them in a week when I was in US.”

(Alle anmeldelserne er set på www.trustpilot.dk)

Aftalepart

Sunglasses Shop
CVR: 77 4239 16
Vælg variation
Vælg variation