magnolia_001.JPG
magnolia_002.JPG
magnolia_003.JPG
magnolia_004.JPG
magnolia_005.JPG
magnolia_006.JPG
magnolia_007.JPG
magnolia_008.JPG

Bliv udrenset med en effektiv detoxbehandling

599,- / 1.200,-
Udsolgt
 • 50% rabat
 • Slutter om

Bliv sommerfit med 1 detoxbehandling hos Detox Klinik Magnolia på Store Kongensgade. Klinikken giver centimetergaranti – så forvent at slanke dig min. 10 cm

Bliv sommerfit med sund detoxbehandling

Journalist: Cecilie Wendt Kofoed

Jeg skal indrømme, at jeg var rigtig begejstret, da min redaktør sendte mig af sted til netop denne prøvebehandling hos Detox Klinik Magnolia. Jeg kender godt klinikken, og ved, at de kan udøve små mirakler for min krop. Jeg har længe følt mig oppustet, energiforladt og vintergrå - det er som om, at man godt selv ved, når affaldsstofferne har hobet sig op efter lidt for meget slik og alkohol.

Detox Klinik Magnolia er en lækker, lille oase på en af Københavns mest fashionable adresser. Helle Winther tager smilende imod og byder mig indenfor i de lækre, lyse lokaler, hvor roen sænker sig. Tændte stearinlys, friske blomster og blid musik skaber en hyggelig og afslappende atmosfære, hvor jeg straks føler mig velkommen og godt tilpas.

Jeg iføres et par engangstrusser og Helle Winther måler mig 10 steder på kroppen, inden hun smører mig ind i fire forskellige cremer, som straks begynder at arbejde gennem huden. Herefter hviler jeg ca. 30 min., pakket ind i tæpper. Jeg fornemmer tydeligt, hvordan min krop udrenser og strammer op.

Helle fortæller mig, hvordan cremerne afgifter kroppen ved at frigive toxiner, der befinder sig under huden. Jeg nyder at ligge her og være fuldstændig afstresset, mens København farer videre udenfor. Jeg føler mig sund og afstresset, og som en ekstra, ikke ubetydelig bonus, har jeg tabt 12 centimeter, da jeg bliver målt igen efter behandlingen.

Jeg kan på det varmeste anbefale dette sted, og denne behandling til alle, som føler, at de kunne trænge til lidt detox, inden sommeren for alvor går os i møde. Ja, jeg har faktisk allerede sendt min bror og min mor derned.

Detox Klinik Magnolia anbefaler at starte med 3 behandlinger for det bedste resultat.

NB: Klinikken giver centimetergaranti. Taber du ikke 10 cm ved første behandling, får du en ekstra behandling gratis.

Betingelser

 • Kan indløses fra 18.06.2012 til 15.10.2012.
 • Book tid på tlf.: 40 20 07 67.
 • Hvis du bliver forhindret i at komme til en aftale, skal du melde afbud pr. telefon eller på klinikkens telefonsvarer senest 24 timer før af hensyn til klinikkens planlægning. Ved for sent afbud vil dit værdibevis blive indløst uden brug.
 • Max 350 værdibeviser til salg
 • Max 1 værdibevis pr. person


Information

 • Åbningstider:
  Mandag - Lørdag: 08.30-20.00
  Søndag: lukket
 • Hjemmeside: www.detoxklinikmagnolia.dk
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Detox Klinik Magnolia
CVR: 32521177

Adresse

Store Kongensgade 17A, 1.sal
1264 København K
 • Detox Klinik Magnolia
  Store Kongensgade 17A, 1. sal
  1264 København K
Vælg variation
Vælg variation