Old_farmer_001.jpg
Old_farmer_002.jpg
Old_farmer_003.jpg

Solidt, kvalitetsgrillbestik fra Genseshop.dk

449,- / 899,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Få fingrene i et robust kvalitetsgrillbestik til 4 pers. fra webshoppen Genseshop.dk. Bestikket er udformet i lækre materialer og leveres lige til din dør

Klar til steaks og sommerens grillaftener

Journalist: Bettina Hansen

Grillsæsonen er lige over os, og hvad er bedre til de store, saftige bøffer, sprøde pølser og smagfulde kyllingebryster end et solidt grillbestik? Med dagens tilbud får du en flot æske med grillbestik til 4 personer, der gør sig særlig godt til steaks og grillkød på grund af knivens grillskær. 

Det robuste og smukke bestik er designet af den danske arkitekt og designer Bent Severin. Han har udformet grillbestikket i højeste kvalitet og i en udsøgt materialekombination. Skaftet er lavet af ægte ædeltræs laminat, Stamina, og resten er udført i højglanspoleret rustfrit stål. Det giver et enkelt og stilfuldt udtryk, som gør, at bestikket passer til enhver lejlighed.

Skynd dig at saml nogle venner til en hyggelig grillaften, så du kan nyde dine venners misundelige blikke, når de ser det lækre bestik, og hvor I kan nyde, at bøfferne er meget lettere at skære, og derfor langt mere lækre at spise. God fornøjelse!

Betingelser

 • Kan indløses fra 16.06.2012 til 14.07.2012.
 • Prisen er inkl. fragt, og varen leveres til din dør inden for 5-6 arbejdsdage. 
 • Leveringsadressen indtastes under købet på Downtown. Du skal ikke foretage dig yderligere efter købet på Downtown. Produktet sendes direkte til den adresse, du har indtastet under køb.
 • Eventuelle spørgsmål ang. Varen og levering rettes til forhandleren på mail: shop@gense.dk.


Information

 • Bestiller du via App’en, skal du hurtigst muligt sende sin adresse til adresse@downtown.dk, så du kan få tilsendt dit produkt.
 • Hjemmeside: www.genseshop.dk
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Genseshop.dk
CVR: 20627913
Vælg variation
Vælg variation