incognito_001.JPG
incognito_002.JPG
incognito_003.JPG
incognito_004.JPG
incognito_005.JPG
incognito_006.JPG
incognito_007.JPG
incognito_008.JPG

75 minutters luksuriøs ’Klassisk ansigtsbehandling’

325,- / 650,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få en 75 minutters luksuriøs ’Klassisk ansigtsbehandling’ hos Incognito Studio og oplev en af de bedste wellness-oaser i København K

Skønhed kommer ikke kun indefra

Skribent: Ditte Marie Krømmelbein Larsen

Foto: Alexander Banck-Petersen


Trænger du til den totale selvforkælelse, afslapning og velvære? Så skulle du slå et smut forbi den nyåbnede og über-luksuriøse Incognito Studio ved Israels Plads, som er en kombineret frisørsalon og kosmetologisk klinik. Alt fra produkterne på hylderne, til briksen du ligger på er gennemtænkt til mindste detalje. Men til trods for det luksuriøse ydre og koncentrationen omkring de professionelle behandlinger, så er stemningen hyggelig og afslappet.

Klinikken ligger i fuldstændig nyistandsatte, lyse lokaler. Klassikeren 'Kind og Blue' af Miles Davis er lagt på grammofonen, og de skønne jazztoner flyder ud af højtalerne. I venteværelset kan du sidde i Arne Jacobsens Svanen og nyde smukke malerier i blå og grønne nuancer, som står i flot kontrast til de hvide vægge. Alt emmer af luksus og kvalitet - men du føler dig alligevel i helt usnobbede hænder. Fokus er på dig og dine 75 minutters forkælelse.

Klinikkens kompromisløshed kommer også til udtryk i deres brug af produkter, hvor kun det bedste er godt nok: "Jeg sætter en dyd i at vide, hvordan forskellige produkter virker, og sværger i dag til produktserien Nimue, der har veldokumenterede effekter", siger klinikkens indehaver Adam T. Kosciuszko.

Nimues produkter er udviklet på baggrund af forskning baseret på verdensomspændende videnskabelige data og produkterne er udviklet til lave målrettede løsninger til forskellige hudtyper og hudproblemer. Ved at kombinere naturens egne naturlige ingredienser med den mest avancerede teknologi har forskere ved Nimue skabt en ny generation af derma-cosmeceutiske hudplejeprodukter, som hjælper huden med at regenerere sig selv.


Hos Incognito Studio tager de udgangspunkt i din huds behov, går i dybden, får huden til selv at arbejde og øger både din sundhed, skønhed og dit velvære.

Betingelser

  • Kan indløses fra 03.05.2011 til 03.11.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 50 værdibeviser til salg.

Tidsbestilling på tlf. 35 43 73 60 eller på www.incognitostudio.dkInformation

Åbningstider:

Man-tor: 10 - 18

Fre: 10 - 19

Lør: 9 - 15

Aftalepart

Incognito Studio Copenhagen
CVR: 20055472

Adresse

Vendersgade 8
1363 København K‎
  • Incognito Studio Copenhagen
    Vendersgade 8
    1363 København K
Vælg variation
Vælg variation