Y_age_001.jpg
Y_age_002.jpg

5-dages udrensende Anti aging- og Detoxkur inkl. fragt

399,- / 1.100,-
 • 64% rabat
 • Slutter om

Forær dig selv en gave. Oplev exceptionelt balancerende og bedrende effekt på dit indre & ydre med 5 dages Anti aging- og Detoxkur fra dortebloch.dk

Detox, trivsel, glæde og selvværd

Journalist: Rose Maria Værnet

”Trivsel, glæde og selvværd er essentielt for personlig performance, både i det private og i virksomheder”, hedder det på personlige coach Dorte Blochs hjemmeside dortebloch.dk.

Citatet rammesætter hendes fordybelse i personlig og arbejdsmæssig coaching, undervisning, slankning og sundhed – den enkelte persons eller medarbejders trivsel, glæde og selvværd kan påvirke hele familier, omgangskredse eller virksomheder.

Med dagens tilbud opfordrer Dorte Bloch dig til at gøre noget ved din personlige trivsel og glæde ved at forære dig selv den gave at rense din krop for noget af det, den slæber rundt på og er tynget af. Du modtager den virksomme 5-dages Anti aging- og Detoxkur til din adresse sammen med en udførlig vejledning, der både indeholder kostplan samt skema for placering af de fremsendte energifrekvensplastre. 

Madplanen er sammensat, så den hjælper din krop med at modtage næringsstoffer, mens der er fokus på udrensningsprocessen. Plastrene hjælper din krop med at udrense systemet, opstramme huden og forbedre organfunktionen.

Kuren er en høj-antioxidantkur, der hjælper dig mod større indre balance og giver resultater både indvendigt og udvendigt – resultater, der virkelig kan mærkes og ses. Det gælder både kosmetiske resultater, såsom at din hud vil blive sundere, strammere og renere, samt kropslige optimering af eksempelvis dit fordøjelsessystem og dine organers funktion.

Du vil generelt føle dig bedre tilpas, finde det lettere at opnå idealvægt, få sovet om natten og føle dig vågen og frisk om dagen - rustet til at møde udfordringer og klare opgaver, om det så er på arbejdet eller hjemmefronten. Kuren kan med fordel gentages efter 1-2 dages pause.

Med detoxing kan du opnå:

- renere, strammere og glattere hud

- lettere ved at opnå idealvægt

- balance i hormonerne

- bedre fordøjelse

- bedre og dybere søvn

- mere overskud og energi i løbet af dagen

- mindre sult og sukkertrang

- lavere stressniveau

- større styrke, smidighed og balance

… samt en større livskvalitet gennem større velbefindende

Vær opmærksom på, at kuren ikke må benyttes af gravide eller ammende kvinder eller personer der er eller lige har været i kemoterapeutisk behandling, da affaldsstoffer og tungmetaller skal ud af kroppen og kan belaste den, hvis den er svag samt gå i blodbanen eller mælken ved graviditet eller amning.

Betingelser

 • Kan indløses fra 15.06.2012 til 14.07.2012.
 • Kuren må ikke anvendes af gravide, ammende eller personer, der er eller lige har været i kemoterapeutisk behandling.
 • Prisen er inkl. fragt, og kuren leveres til din dør inden for 2-4 uger. 
 • Leveringsadressen indtastes under købet på Downtown. Du skal ikke foretage dig yderligere efter købet på Downtown. Produktet sendes direkte til den adresse, du har indtastet under køb. 
 • Eventuelle spørgsmål vedrørende produktet rettes direkte til dortebloch.dk eller på tlf. 22 80 40 42.
 • Max. 200 værdibeviser til salg.


Information

 • Bestiller du via App’en, skal du hurtigst muligt sende en mail til adresse@downtown.dk med din adresse og referencenummer.
 • Hjemmeside: www.dortebloch.dk
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Dorte Bloch
CVR: 33502877

Adresse

Vejrøgade 8, 3.tv
2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation