detlillevinhus_001.JPG
detlillevinhus_002.JPG
detlillevinhus_003.JPG
detlillevinhus_004.JPG
detlillevinhus_008.JPG
detlillevinhus_009.JPG
detlillevinhus_001.jpg
detlillevinhus_002.jpg
detlillevinhus_005.jpg
detlillevinhus_017.jpg

Boble-smagning & tapasbuffet hos Det Lille Vinhus

249,- / 499,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Nyd sommeren med fristende bobler - smag på 4 mousserende vine & den delikate tapas-inspirerede buffet hos stemningsfulde Det Lille Vinhus i Sølvgade

En boblende sommeraften i Indre København

Journalist: Rose Maria Værnet

Fotograf: Kim Bjærre

Det Lille Vinhus på charmerende Sølvgade er populært hos gourmetlystne vinelskere og livsnydere i alle afskygninger. I vinters tilbragte jeg selv den skønneste aften med vinsmagning i lyksaligt berusende selskab - og hvorfor ikke nyde en summende sommeraften i et af Indre Bys hyggeligste kvarterer med en delikat boble-smagning og en veltillavet tapas-inspireret buffet?

Vinsmagning behøver ikke være hverken dyrt eller snobbet, hvis man spørger den dygtige sommelier og ejer af Det Lille Vinhus, Lars Kroman. Som værten for din aften hos Det Lille Vinhus skaber han en hyggelig atmosfære, hvor du kan lære om og smage på de perlende bobler - uden det bliver alt for avanceret.

”Folk bliver ofte helt overvældede over, hvor godt mousserende vine smager,” smiler Lars og forklarer: ”Mange mennesker tror, at Cava udelukkende er sur, men tværtimod har Cava en perlende og frugtagtig smag, med en dejlig behagelig friskhed.”

Ud over Cava vil Lars også servere andre mousserende vine fra blandt andet Frankrig og Italien, samtidig med at han vil fortælle om vinenes oprindelse. Mens du nyder de 4 forskellige mousserende vine, kan du slukke tørsten med isvand og stille salttrangen med sprøde, italienske grissini-stænger.

Efter vinsmagningen kan du tage for dig af den veltillavede tapas-inspirerede buffet med bl.a. chorizo, tørret skinke, pølse, paté, soltørrede tomater, oliven, pesto, tapenade og 3 forskellige oste. Her vil det være muligt at købe kvalitetsrødvine og -hvidvine pr. glas eller flasker til rimelige priser.

”Vores vinsmagninger giver folk mulighed for at opdage, hvor forskellige mousserende vine kan være, samtidig med at de hygger sig. En aften hos os er fyldt med bobler og god stemning,” bemærker Lars.

Så saml dine nære venner eller inviter kæresten ud og få en enestående oplevelse i de mousserende vines tegn. Bare sørg for, at de også har et værdibevis – tilbuddet er nemlig kun for 1 person.

Betingelser

 • Kan indløses fra 15.06.2012 til 15.10.2012.
 • Tidsbestilling er påkrævet. Du booker tid via kalenderen her. Vælg ”boblesmagning”
 • Der tages forbehold for udsolgte vine.


Information

 • Åbningstider:
  Vinbutikken har åbent hverdage 11-17 og lørdag 10-13 med vinsmagninger fra kl. 16 til 22.
  Tjek hjemmesidens kalender for næste ledige aften.
 • Hjemmeside: www.detlillevinhus.dk
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

“Dejlige vine, god atmosfære og passioneret ejer.

Jeg var til vinsmagning hos Det Lille Vinhus for et par måneder siden. Det var en rigtig god og sjov oplevelse med dejlige vine - det bedste var nok ejeren, der ved præsentationen af hver vin passioneret fortalte hyggelige historier om vinens oprindelse, de vinbønder, der havde dyrket den osv, så det ikke bare var en vin, vi smagte på, men en historie. Kan kun anbefales.”

Set på trustpilot.dk

”En aften du får lyst til at opleve igen...

Rigtig god aften med god vin og super betjening. Helt sikkert et besøg værd.”

Set på trustpilot.dk

”Perfekt og inspirerende arrangement

Dejligt og inspirerende miljø. God præsentation af vinhuset og vinene vi skulle smage, hertil dejlig mad alt sammen serveret i hyggelige omgivelser i et godt selskab med andre vinnydere.” 

Set på trustpilot.dk

Aftalepart

Det Lille Vinhus
CVR: 33858701

Adresse

Palægade 8
1261 Kbh K
 • Det Lille Vinhus
  Sølvgade 85
  1307 København K
Vælg variation
Vælg variation