249DKK
FØRPRIS 499 DKK
Spar 50 %
Udløbet
204 har købt
Det Lille Vinhus er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Nyd sommeren med fristende bobler - smag på 4 mousserende vine & den delikate tapas-inspirerede buffet hos stemningsfulde Det Lille Vinhus i Sølvgade

En boblende sommeraften i Indre København

 

Journalist: Rose Maria Værnet

Fotograf: Kim Bjærre

 

Det Lille Vinhus på charmerende Sølvgade er populært hos gourmetlystne vinelskere og livsnydere i alle afskygninger. I vinters tilbragte jeg selv den skønneste aften med vinsmagning i lyksaligt berusende selskab - og hvorfor ikke nyde en summende sommeraften i et af Indre Bys hyggeligste kvarterer med en delikat boble-smagning og en veltillavet tapas-inspireret buffet?

 

Vinsmagning behøver ikke være hverken dyrt eller snobbet, hvis man spørger den dygtige sommelier og ejer af Det Lille Vinhus, Lars Kroman. Som værten for din aften hos Det Lille Vinhus skaber han en hyggelig atmosfære, hvor du kan lære om og smage på de perlende bobler - uden det bliver alt for avanceret.

 

”Folk bliver ofte helt overvældede over, hvor godt mousserende vine smager,” smiler Lars og forklarer: ”Mange mennesker tror, at Cava udelukkende er sur, men tværtimod har Cava en perlende og frugtagtig smag, med en dejlig behagelig friskhed.”

 

Ud over Cava vil Lars også servere andre mousserende vine fra blandt andet Frankrig og Italien, samtidig med at han vil fortælle om vinenes oprindelse. Mens du nyder de 4 forskellige mousserende vine, kan du slukke tørsten med isvand og stille salttrangen med sprøde, italienske grissini-stænger.

 

Efter vinsmagningen kan du tage for dig af den veltillavede tapas-inspirerede buffet med bl.a. chorizo, tørret skinke, pølse, paté, soltørrede tomater, oliven, pesto, tapenade og 3 forskellige oste. Her vil det være muligt at købe kvalitetsrødvine og -hvidvine pr. glas eller flasker til rimelige priser.

 

”Vores vinsmagninger giver folk mulighed for at opdage, hvor forskellige mousserende vine kan være, samtidig med at de hygger sig. En aften hos os er fyldt med bobler og god stemning,” bemærker Lars.

 

Så saml dine nære venner eller inviter kæresten ud og få en enestående oplevelse i de mousserende vines tegn. Bare sørg for, at de også har et værdibevis – tilbuddet er nemlig kun for 1 person.

 

 



Max. 25 værdibevis(er) pr. person

Information

Se mere
  • Åbningstider:
    Vinbutikken har åbent hverdage 11-17 og lørdag 10-13 med vinsmagninger fra kl. 16 til 22.
    Tjek hjemmesidens kalender for næste ledige aften.
  • Hjemmeside: www.detlillevinhus.dk
  • Sig hej til Reminder:
    Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Betingelser

Se mere
  • Tidsbestilling er påkrævet. Du booker tid via kalenderen her. Vælg ”boblesmagning”
  • Der tages forbehold for udsolgte vine.

Aftalepart

Se mere
Det Lille Vinhus
CVR: 33858701
Adresse
Palægade 8
1261

Beliggenhed

Se mere
Sølvgade 85 1307 København K
Indlæser kort...

249DKK
FØRPRIS 499 DKK
Spar 50 %
Udløbet
204 har købt
Det Lille Vinhus er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Max. 25 værdibevis(er) pr. person