149DKK
FØRPRIS 300 DKK
Spar 50 %
Udløbet
269 har købt
Female Fitness er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Bliv lækker brun uden solens skadelige stråler med en spray tan fra St. Tropez. Det førende mærke på markedet gør dig brun på den helt naturlige måde

Brun på den uskadelige måde

 

Journalist: Wendy Beekhuis

Fotograf: Kim Bjærre

 

”Vi har prøvet rigtig mange forskellige mærker, men St. Tropez er det absolut bedste på markedet! Den går nemlig ind og arbejder med hudens egen pigmentering i 8 timer efter behandlingen,” fortæller Malene Skjelmose, der er medejer af Family Focus, og fortsætter: ”Derfor garanterer vi en smuk og helt naturlig farve – hver gang”. En flot kulør udstråler sundhed – så længe den ser naturlig ud.

 

Inden behandlingen

Dagen inden din spray tan er det vigtigt, at du skrubber dig rigtig godt over hele kroppen. Både med en skrubbehandske i badet og med håndklædet efter badet. Smør dig derefter ind i en god bodylotion. Husk især albuer, knæ og hæle.

 

Du må ikke skrubbe, barbere (vokse) eller tage creme på samme dag som behandlingen, så husk at barbere (eller vokse) dig alle de steder du plejer min. 24 timer inden din behandling.

Du må ikke tage deodorant, parfume, foundation eller pudder på inden behandlingen.

 

Under behandlingen

Kvinder vælger selv, om behandlingen skal ske med eller uden undertøj/bikini, men mænd skal have underbukser på. Vil du sprayes med undertøj, så vælg noget sort uden for mange blonder. Husk derudover en hårelastik til at sætte håret op med.

 

Efter behandlingen

Efter behandlingen er det bedst at have løst, mørkt tøj på, da farven smitter af på tøjet (den går dog af i vask). Undgå helst at have BH og andet, der strammer, på, da det kan gnide farven af.

Undgå at svede meget eller gå i bad i 6-8 timer efter behandlingen. Er der chance for regn eller sne, skal du huske paraply, så du undgår at få vand på din nye farve.

 

Det endelige resultat ses 12-24 timer efter behandlingen, når overskudsfarven er forsvundet.

 

Gode råd

Tag ikke lange, varme bade.

Dup dig tør med håndklædet (gnid ikke).

Smør dig ind i bodylotion flere gange dagligt (min. 1 gang om dagen, men helst 2-3 gange dagligt).

 

Det er vigtig at følge disse råd, hvis du vil holde på din farve så længe som muligt, og for at farven med tiden skal fade pænt. Farven vil altid forsvinde hurtigere fra ansigt, hænder og fødder end fra kroppen, og den holder typisk i 5-10 dage.



Max. 25 værdibevis(er) pr. person

Information

Se mere

 

Betingelser

Se mere
  • Bestil tid på tlf.: 22 45 25 72 og oplys dit Downtown-referencenummer.
  • Tilbuddet gælder 1 person, men du kan købe flere værdibeviser.
  • Hvis du bliver forhindret til en aftale, skal du melde afbud pr. telefon senest 24 timer før. Ved for sent afbud eller ved udeblivelse kan dit værdibevis blive indløst.

Aftalepart

Se mere
Female Fitness
CVR: 32394868
Adresse
Norgesgade 10, gaden
2300

Beliggenhed

Se mere
Norgesgade 10, gaden 2300 København S
Indlæser kort...

149DKK
FØRPRIS 300 DKK
Spar 50 %
Udløbet
269 har købt
Female Fitness er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Max. 25 værdibevis(er) pr. person