bindia_001.JPG
bindia_004.JPG
Bindina_004.jpg
Bindina_005.jpg
Hovedret_2.jpg
sidedeal_001.JPG

Kom på kursus i indisk madlavning hos Bindia

399,- / 800,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

3-timers introkursus til indisk kokkekunst hos Bindia på Østerbro. Bliv inspireret og aflur de indiske køkkentricks til nemme og hurtige retter

Indiske madhemmeligheder afsløres på Østerbro

Journalist: Severin Hygum

Fotograf: Kim Bjærre

Indisk mad smager af mere end det meste andet mad. Der er knald på krydderierne, som sammensættes forskelligt fra familie til familie. Tilmed er det sundt, og retterne behøver ikke altid at buldre på blusset i mange timer. Bindias Cooking Class er et introducerende madlavningskursus, der gør dig i stand til at brillere udi det indiske hjemmekøkken.

”Kurset starter med en intro, hvor jeg fortæller lidt om den indiske madkultur og vores tilgang til råvarer, krydderier, tilberedningen og så videre. Derefter demonstrerer og forklarer jeg om et par retter,” siger Amer, da foto-Kim og jeg er forbi Bindias restaurant på Blegdamsvej. Ud over restauranten har den populære madkæde 4 take away-afdelinger.

”Mange danskere vil gerne lære selv at mestre de indiske retter, vi serverer. Retterne jeg udvælger er hurtige at tilberede, hvis man lærer et par af køkkenets hemmeligheder,” forklarer Amer, der også skulle være en god underviser i kraft af at være uddannet folkeskolelærer. 

”En vigtig del af det indiske køkken er de forskellige curries, der er med til at give retterne hver sit særpræg. Et par af dem løfter jeg selvfølgelig sløret for på kurset,” nævner Amer om weekendkurserne, der kommer til at være på højst otte deltagere per hold.

Efter kurset sender Amer tilmed opskrifterne ud på mail, så det hele ikke går i glemmebogen.

Jeg har flere gange spekuleret over, hvordan inderne egentlig får retterne til at smage så perfekt intenst. Nu kan du, jeg og alle andre madører snart kreere indiske retter i hjemmekøkkenet – fedt!

Betingelser

 • Kan indløses fra 14.06.2012 til 30.10.2012.
 • Kurserne foregår på lørdage og søndage fra kl. 9-12 eller 13-16.
 • Kurset inkluderer ikke aktiv deltagelse i madlavningen.
 • Booking foregår på mailadressen bindia@bindia.dk - oplys foretrukne tidspunkt, referencenummer, navn og kontaktoplysninger. Du modtager herefter en bekræftelse på kurset.
 • Spørgsmål vedrørende kurset, booking osv. rettes til Bindia.
 • Evt. afbud til en kursustid skal ske mindst 24 timer i forvejen, ellers inddrages værdibeviset af hensyn til restaurantens planlægning.


Information

 • Åbningstider: Kurserne foregår på lørdage og søndage fra kl. 9-12 eller 13-16.
 • Hjemmeside: www.bindia.dk
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Bindia
CVR: 10132525

Adresse

Kystpromenaden 2
Århus C
 • Bindia
  Blegdamsvej 130
  2100 Kbh. Ø
Vælg variation
Vælg variation