makeup_001.jpg
makeup_002.jpg
makeup_003.jpg
makeup_004.jpg
makeup_009.jpg

3 timers makeup-kursus hos professionelle makeup-artister

295,- / 1.500,-
 • 80% rabat
 • Slutter om

Få fuldstændig styr på makeuppen med et 3 timers kursus hos professionelle makeup-artister. Du kan vælge mellem 2 kurser med hvert sit fokus

Bliv din egen makeup-artist

Journalist: Maja Grønbæk

Makeup er ikke bare makeup og ikke altid lige let at lægge, så den ser ud, som du gerne vil have den til. Måske har du prøvet det, når du gerne vil lave noget, du har set i et magasin eller en guide til den perfekte makeup. Problemet er, at der ikke er en standardopskrift - makeup bliver kun rigtig flot, hvis den tilpasses den enkelte. Din hovedfacon, hud og alder er altafgørende for, hvad der er flot til dig.

Kurset hos FBM Academy of Fashion and Beauty er et kursus med et lille hold, så der er tid til, at du får grundig instruktion i hvilken makeup og hvilke produkter, der passer til dig. Hvis du vælger smokey eyes+røde læber, lærer du, hvordan du lægger øjenskyggen og laver flotte læber, der passer til dit ansigt og din øjenform. Med dag-aften kurset lærer du om de forskellige produkter, hvordan du bruger dem, og hvordan du kan tilpasse makeup'en løbende - også så den ser flot ud om aftenen.  

Begge kurser begynder med ca. 20 minutters powerpoint-oplæg, hvor I får gennemgået forskellige makeup-typer og får lidt inspiration.

Herefter skal I selv i gang. Kristine eller Erla lægger først makeup i den ene halvdel af ansigtet på deltagerne, som så selv skal lave den anden halvdel. Herefter renser I makeuppen af og laver selv makeup'en fra bunden - selvfølgelig med masser af vejledning.

"Vi opfordrer folk til at komme med deres egen makeup, så vi kan tage udgangspunkt i den. Vi har selvfølgelig også en masse forskelligt med fra forskellige brands, som alle er velkomne til at eksperimentere med," siger Kristine.

Både Kristine og Erla har været i modebranchen i flere år og arbejder ved siden af skolen med freelance-opgaver inden for makeup og mode. Erla er bl.a. makeup-artist hos Armani, og Kristine chefstylist hos netbutikken Smartguy og Smartgirl. 

Der bliver serveret hvidvin, vand og frugt under kurserne, som afholdes på lørdage fra 14-17 henover sommeren. En oplagt idé til en hyggelig og lærerig eftermiddag med veninden, mor eller søster. Og så går bus 5a, 1a, 15 og 2a lige til døren.

Betingelser

 • Kan indløses fra 13.06.2012 til 22.10.2012.
 • Kurserne afholdes på følgende datoer: 16.06, 23.06, 30.06, 07.07, 14.07, 21.07, 28.07 og 04.08. Smokey eyes + røde læber i lige uger og dag-aften makeup i ulige uger
 • Max. 10 pr. hold, så der bliver taget forbehold for udsolgte dage. Ved mindre end 4 tilmeldinger kan holdet blive aflyst. 
 • Når du køber dit Downtown-bevis, vælger du samtidig, hvilken dato du gerne vil deltage i kurset.


Information

 • Køber du via app'en skal du hurtigst muligt sende datovalg til adresse@downtown.dk
 • Hjemmeside: www.fbmakeup.dk
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

FBM Academy of Fashion and Beauty
CVR: 33262185
 • FBM Academy of Fashion and Beauty
  Puggaardsgade 6 kl th
  1573 København K
Vælg variation
Vælg variation