149DKK
FØRPRIS 300 DKK
Spar 50 %
Udløbet
50 har købt
Face Lab er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Spring med på helsebølgen og prøv yoga-oasen Young Yogis ved kanalen på Christianshavn. Du får 2 klip og kan vælge mellem Hatha, Flow eller familieyoga

Velkommen til den første dag i resten af dit liv

 

Journalist: Cecilie Wendt Kofoed

Fotograf: Kim Bjærre

 

Alle, jeg kender, der har prøvet yoga fortæller mig altid, at det har ændret deres eksistens fuldstændig, og at de ikke kan forestille sig et liv uden. Derfor har jeg længe gået og overvejet at forsøge mig med den såkaldte ”livsstilsforandrer”. Da jeg ringer til Charlotte for at tale om artiklen, kan jeg allerede fornemme den gode karma gennem røret. Og da Charlotte spørger, om jeg har lyst til at være med på et hold, sitrer sommerfuglene i maven…

 

Young Yogis ligger på den romantiske Christianshavnergade Overgaden Oven Vandet lige ved Christianshavn Torv og metro. Den lille butik har tilnavnet ”oasen”, og i samme sekund jeg ankommer, står det klart hvorfor. De store vinduer er dekoreret med flotte detaljer i et næsten børnelignende univers af regnbuens farver og former. Charlotte, som for øvrigt er ét af de mest strålende, energifyldte og humørsmittende mennesker, jeg nogensinde har mødt, fortæller mig, at lokalet om dagen fungerer som en lille vuggestue for 8 små puslinger. I disse fantastisk karmafyldte-lokaler nyder du selv en omgang yoga, mens dine børn kan gå på børnehold samtidig.

 

Selve yogaholdet er fyldt med søde mennesker, og allerede fra første tag guider Charlottes pædagogiske og nærmest meditative stemme dig igennem de forskellige øvelser og hjælper dig med vejrtrækning, som jo er det essentielle grundlag for yoga. Og alle kan være med: Nybegyndere, øvede og alle aldre fra baby til voksen og flere i samme flok. Efter timen får vi en aromatisk duftende urtete, og jeg har mildest talt sjældent følt mig bedre tilpas. Jeg er fuldstændig forelsket i det fortryllende og sjælsættende yoga hos Young Yogis og har allerede svoret at fortsætte hver søndag!

 

Holdene med Hatha-, Flow- eller familieyoga har alle en meditativ del og en afspændingsdel ind over sig, da Charlotte ser meditation som en vigtig del af helheden mellem krop, sjæl og åndedrag. Hvis du ikke har prøvet yoga, skal du gøre det nu… Enjoy life!

 

Du får:

- 1 klippekort med 2 klip. Klippene gælder til 2 hold, hvoraf du kan vælge det samme eller 2 forskellige, som det behager dig. Der er masser af hold at vælge i mellem på Charlottes hjemmeside: (Link: www.youngyogis.dk). 1 klip gælder per person: Det vil sige for 1 voksen eller 1 barn. De fleste yogahold varer 1,5 time, og familieyogaholdene varer 1 time. 



Max. 350 værdibevis(er) til salg

Max. 1 værdibevis(er) pr. person

Information

Se mere
  • Åbningstider: Se holdtider. Booking er åbent 24 timer i døgnet, men foregår over mail så opdateres løbende. 
  • Hjemmeside: www.youngyogis.dk
  • Sig hej til Reminder:
    Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Betingelser

Se mere
  • Max. 1 værdibevis pr. person
  • Max. 350 værdibeviser til salg
  • Ved bestilling sendes en mail til info@youngyogis.dk med referencenummer og ønskeligt holdtidspunkt.
  • Du kan se oversigten over hold og ledighed under fanen Downtown på www.youngyogis.dk. Holdene er opstreget med fed, navnene ud fra tallene er de andre holddeltagere, og xx betyder, at holdet har ledige pladser. 
  • Aflysning skal ske senest 24 timer før, ellers er Charlotte berettiget til at indløse dit værdibevis.
  • Der er max 12 per hold. 
  • I uge 28-29 vil der være færre hold i København, da de fleste hold rykker til Gilleleje i de 2 uger.

Aftalepart

Se mere
Face Lab
CVR: 29232369
Adresse
Ovengade oven Vandet 4 a, st th
1415

Beliggenhed

Se mere
Overgaden Oven Vandet 4A 1415 København K
Indlæser kort...

149DKK
FØRPRIS 300 DKK
Spar 50 %
Udløbet
50 har købt
Face Lab er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Max. 350 værdibevis(er) til salg

Max. 1 værdibevis(er) pr. person