Beautylab_001.JPG
Beautylab_002.JPG
Beautylab_003.JPG
Beautylab_004.JPG
Beautylab_005.JPG
Beautylab_006.JPG

60 min. Suki-ansigtsbehandling hos økologiske BeautyLab

297,- / 595,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Plej dit grønne hjerte og få 60 min. økologisk ansigtsbehandling hos BeautyLab. I behandlingen bruges kun naturlige produkter fra øko-darlingen Suki

Øko-blid behandling i grøn skønhedsoase

Journalist: Linda Østergaard

Fotograf: Kim Bjærre

Midt imellem kebabjoints, sandwich- og kaffebarer på Istedgade ligger den lille, hyggelige skønhedsklinik BeautyLab - en økologisk og pink perle. På klinikkens hylder står naturlige, økologiske og parabenefri produkter på rad og række: lækre ansigts- og kropsplejeprodukter, makeup-pensler fra Bambootools, urtete fra Pukka og lækre BeautyLab-mineralprodukter i fine æsker. Mit øko-jeg føler sig i den grad hjemme. 

Kosmetolog og indehaver Dianne Jorrdanova tager hjertelig imod mig og forklarer mig begejstret om behandlingen, mens hun gør mig klar. Med kompetente hænder tager hun kærligt hånd om mit ansigt, og gennem hele behandlingen er Dianne fuldt opmærksom på, om der er noget jeg ikke kan tåle og kommer med gode råd til hudpleje.

I ansigtsbehandlingen bruges der kun produkter fra det amerikanske celebrity-mærke Suki, der er en naturlig beauty-darling som for længst har erobret mange grønne hjerter. Det er eksklusiv, ren, holistisk, effektiv og samtidigt blid hudpleje af højeste kvalitet. Produkterne er baseret på rene og økologiske råvarer og udviklet ved brug af nyeste avanceret teknologi – de er helt uden syntetiske konserveringsstoffer som for eksempel parabener, phenoxyethanol og sodium hydroxymethylglycinate.

Første del af behandlingen består af afrensning med en blød renselotion og en mild peeling (frugtsyre eller sukker.) Herefter nyder jeg BeautyLabs signatur akupressur-massage, som føles afslappende og efterfølges af en fugtgivende maske, der er nærende. Den skal sidde på i 10-15 minutter, hvor jeg ligger og slapper af – og næsten er på vej i drømmeland. 

Under sidste del af behandlingen følger et varmt kompres, der fuldender ahh-oplevelsen. Til sidst bliver min hud smurt med en virkningsfuld serum og bagefter en let og lækker dagcreme – omkring mine øjne bliver duppet en plejende øjencreme. 

Efter behandlingen serverer Dianne en snacktallerken med jordbær og bananer, og et kig i spejlet viser, at min hud har fået fornyet glød og et tiltrængt fugtboost. Det hele er som et stort stykke af øko-himlen. Min ellers følsomme hud elsker virkelig den milde og økologiske Suki-behandling – det vil din helt sikkert også!

Betingelser

 • Kan indløses fra 11.06.2012 til 09.09.2012.
 • Book tid på tlf.: 28 40 00 06 eller på mail: info@beautylab.dk. Oplys dit Downtown-referencenummer ved booking.
 • Max 140 værdibeviser til salg
 • Max 1 værdibevis pr. person
 • Klinikken holder ferielukket fra den 25. juni-1. august 2012.
 • I forlængelse af dagens tilbud kan du købe et klippekort til 3 x 60 minutters Suki-behandlinger med en besparelse på 300 kroner. 


Information

 • Åbningstider:
  Tirs-fre: 12-18
  Lør: 12-14
 • Hjemmeside: www.beautylab.dk
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Beautylabb Greenstore I/S
CVR: 33333285

Adresse

Istedgade 109, st.
 • Beautylabb Greenstore I/S
  Istedgade 109
  1650 København V
Vælg variation
Vælg variation